Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utd Regens Done van city
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Igwe met de inworp. Ebiede is nu in balbezit. Nwosa verovert de bal door een tackle van achteren. Nwosa draait met de bal, schiet en ... Udebuluzor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Utd Regens - Done van city 0:1

11e minuut.
Ozuah met de inworp. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi passt de bal zonder na te denken. Daar is Ugali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Agu rent richting de bal. Agu geeft een lange en hoge pass. Daar is Adinachukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tawose onderschept slim de pass. Tawose draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utd Regens - Done van city 0:2

14e minuut.
Agali passt de bal met de wreef. Ebiede is nu in balbezit. Tawose verovert de bal door een tackle van achteren. Nwosa is nu in balbezit. Nwosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utd Regens - Done van city 0:3

23e minuut.
Agali geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ileagu met de inworp. Baita rent richting de bal. Baita schiet op doel. Pascal bokst de bal weg.

31e minuut.
Agu heeft problemen om de bal te vangen. Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu is nu in balbezit. Baita onderschept slim de pass. Baita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Agbim kopt de bal weg. Baita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agu. Agu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utd Regens 44%, Done van city 56%.
Utd Regens - Done van city 0:3

48e minuut.
Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa probeert naar een medespeler te passen. Nwosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawose haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Omoh geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Igwe zal de hoekschop nemen. Teberen rent richting de bal. Teberen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utd Regens - Done van city 0:4

52e minuut.
Baita probeert naar een medespeler te passen. Ugali heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Nwosa zijn tegenspeler op de grond. Nwosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utd Regens 42%, Done van city 58%.
Utd Regens - Done van city 0:4