Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 21:28
  • Bekerwedstrijd: Play-offs
  • Stadion: Mate FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2673
Mate FC Noble Fc
433 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Olofinjana met een sublieme pass. Shola is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ayegbeni ... Strafschop! Shola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shola legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Adamu is nu in balbezit. Idahor is nu in balbezit. Idahor geeft een lange en hoge pass. Shola heeft problemen om de bal te vangen. Kaku is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Olofinjana kopt de bal weg. Idahor heeft problemen om de bal te vangen. Okpara probeert naar een medespeler te passen. Shola is nu in balbezit. Shola haalt uit met een fantastische trap. Datoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mate FC - Noble Fc 0:1

25e minuut.
Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana passt de bal met de wreef. Daar is Obianika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ayegbeni geeft de bal voor. Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor passt de bal zonder na te denken. Shola is nu in balbezit. Shola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Onyeogu rent richting de bal. Kaku onderschept slim de pass. Fregene schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fregene krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kaku probeert naar een medespeler te passen. Agali rent richting de bal. Agali passt de bal zonder na te denken. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola haalt uit met een fantastische trap. Rufai bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ekeh onderschept slim de pass. Ekeh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Onyeogu met een snelle inworp. Onwuzuruike geeft een lange en hoge pass. Datoru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Opabunmi is nu in balbezit. Onwuzuruike onderschept slim de pass. Onwuzuruike passt de bal zonder na te denken. Shola is nu in balbezit. Shola schiet op doel. Datoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mate FC 42%, Noble Fc 58%.
Mate FC - Noble Fc 0:1

49e minuut.
Olofinjana speelt de bal door. Shola heeft problemen om de bal te vangen. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Datoru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mate FC - Noble Fc 0:2

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Idahor de bal onder controle te krijgen. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana speelt de bal door. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Idahor kopt de bal weg. Fregene is nu in balbezit. Fregene probeert naar een medespeler te passen. Shola is nu in balbezit. Shola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Ekeh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Onyeogu met de inworp. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fregene geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Idahor met de inworp. Adamu is nu in balbezit. Adamu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mate FC - Noble Fc 1:2

83e minuut.
Kaku is nu in balbezit. Onyeogu is nu in balbezit. Onyeogu speelt de bal door. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Datoru met een harde bal richting middenveld. Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor speelt de bal door. Shola is nu in balbezit. Shola schiet op doel. Rufai bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mate FC - Noble Fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mate FC 50%, Noble Fc 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mate FC - Noble Fc 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Opabunmi geeft de bal voor. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shola de bal. Shola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mate FC - Noble Fc 2:3

102e minuut.
Shola rent richting de bal. Obianika rent richting de bal. Shola onderschept slim de pass. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mate FC 61%, Noble Fc 39%.
Mate FC - Noble Fc 2:3

110e minuut.
Doeltrap. Rufai trapt de bal weg van het doel. Ekeh rent richting de bal. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

114e minuut.
Opabunmi passt de bal in één keer door. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene rent richting de bal. Shola onderschept slim de pass. Shola geeft de bal voor. Paal! Rufai met een sublieme pass. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana probeert naar een medespeler te passen. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mate FC 44%, Noble Fc 56%.
Mate FC - Noble Fc 2:3