Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Beating Stars Jigawa Bullets
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Eboh met een sublieme pass. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi maakt een afschuwelijke overtreding. Igwe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Igwe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ayegbeni geeft de bal voor. Inworp. Agbonavbare met een snelle inworp. Daar is Igwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ejiofor kan de bal niet met de borst controleren. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ejiofor zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ejiofor naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Okpara is nu in balbezit. Okpara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogunbiyi met een snelle inworp. Fatusi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fatusi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatusi passt de bal in één keer door. Akabuogu is nu in balbezit. Akabuogu draait met de bal, schiet en ... Njoku probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Emedosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agbonavbare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Igwe rent richting de bal. Igwe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fatusi rent richting de bal. Fatusi probeert naar een medespeler te passen. Akabuogu is nu in balbezit. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap. Njoku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Beating Stars - Jigawa Bullets 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Beating Stars 66%, Jigawa Bullets 34%.
The Beating Stars - Jigawa Bullets 0:1

51e minuut.
Sule onderschept slim de pass. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fatusi. Fatusi krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatusi speelt de bal door. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Beating Stars - Jigawa Bullets 0:2

77e minuut.
Igwe is nu in balbezit. Emedosi rent richting de bal. Emedosi passt de bal zonder na te denken. Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu haalt uit met een fantastische trap. Njoku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Njoku speelt de bal door. Obianika rent richting de bal. Obianika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Beating Stars 53%, Jigawa Bullets 47%.
The Beating Stars - Jigawa Bullets 0:2