Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solomoni88 Jigawa Kings
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ojigwe kopt de bal weg. Anonam is nu in balbezit. Ojirika begaat een overtreding. Ojirika krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Odemwingie rent richting de bal. Ekwueme verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solomoni88 - Jigawa Kings 0:1

10e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatusi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Solomoni88 - Jigawa Kings 0:2

14e minuut.
Kanu geeft een hoge lob. Fatusi rent richting de bal. Fatusi passt de bal met de wreef. Kanu is nu in balbezit. Kanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Egere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isah met een snelle inworp. Ojirika is nu in balbezit. Ojirika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Akinbiyi passt de bal in één keer door. Ndah is nu in balbezit. Ndah passt de bal met de wreef. Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ikedia met een harde bal richting middenveld. Anonam kopt de bal weg. Umar probeert de bal aan de voet te houden. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe geeft een lange en hoge pass. Ikedia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solomoni88 46%, Jigawa Kings 54%.
Solomoni88 - Jigawa Kings 0:2

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adigun met een harde bal richting middenveld. Kanu probeert naar een medespeler te passen. Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Solomoni88 - Jigawa Kings 0:3

67e minuut.
Umar kopt de bal weg. Anonam is nu in balbezit. Ojirika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojirika krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Godwin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ogbodudu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe draait met de bal, schiet en ... Siasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Siasia geeft de bal voor. Ojigwe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Odemwingie rent richting de bal. Kanu is nu in balbezit. Odemwingie rent richting de bal. Kanu rent richting de bal. Kanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solomoni88 - Jigawa Kings 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solomoni88 64%, Jigawa Kings 36%.
Solomoni88 - Jigawa Kings 0:4