Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 21:28
  • Bekerwedstrijd: Play-offs
  • Stadion: Fc Don Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2679
Fc Don Adamawa Explosives
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ufele is nu in balbezit. Ufele met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Oruma de bal onder controle te krijgen. Osim is nu in balbezit. Osim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ajaero passt de bal zonder na te denken. Ijeh is nu in balbezit. Ufele onderschept slim de pass. Ajaero rent richting de bal. Ajaero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Don - Adamawa Explosives 0:1

20e minuut.
Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Ufele geeft de bal voor. Akpoborie heeft problemen om de bal te vangen. Baba is nu in balbezit. Baba haalt uit met een fantastische trap. Famewo bokst de bal weg.

22e minuut.
Agoye onderschept slim de pass. Met opzet legt Nwordu zijn tegenspeler op de grond. Agoye is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agoye zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ijeh rent richting de bal. Ijeh haalt uit met een fantastische trap. Ozurumba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Don - Adamawa Explosives 0:2

31e minuut.
Agoye rent richting de bal. Agoye speelt de bal door. Ajaero probeert naar een medespeler te passen. Ijeh is nu in balbezit. Ijeh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Don - Adamawa Explosives 0:3

36e minuut.
Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Oruma de bal onder controle te krijgen. Osim rent richting de bal. Osim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ajaero is nu in balbezit. Ajaero probeert naar een medespeler te passen. Ijeh rent richting de bal. Ijeh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Don - Adamawa Explosives 0:4

41e minuut.
Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Akpoborie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ajaero de bal. Ijeh rent richting de bal. Ijeh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Agoye geeft een hoge lob. Ufele probeert de bal aan de voet te houden. Ijeh onderschept slim de pass. Ijeh draait met de bal, schiet en ... Ozurumba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Don 66%, Adamawa Explosives 34%.
Fc Don - Adamawa Explosives 0:4

49e minuut.
Atuegbu geeft een lange en hoge pass. Baba rent richting de bal. Baba passt de bal met de wreef. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nwosa kopt de bal weg. Nwordu kan de bal niet met de borst controleren. Obidimalor begaat een overtreding. Obidimalor krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu probeert naar een medespeler te passen. Osim is nu in balbezit. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu geeft een hoge lob. Inworp. Ozuah met de inworp. Ajaero speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Don 53%, Adamawa Explosives 47%.
Fc Don - Adamawa Explosives 0:4