Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazon United Diamond United
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Eromoigbe geeft een hoge lob. Ayegbeni kopt de bal weg. Iheanacho met een sublieme pass. West rent richting de bal. West schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor onderschept slim de pass. Idahor passt de bal zonder na te denken. Adebola rent richting de bal. Adebola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Diamond United 0:1

17e minuut.
Agbonavbare speelt de bal door. Nwanu rent richting de bal. Iheanacho onderschept slim de pass. George onderschept slim de pass. George schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Agbonavbare is nu in balbezit. Agbonavbare geeft een lange en hoge pass. Iheanacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. George onderschept slim de pass. George haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amazon United - Diamond United 1:1

36e minuut.
Klungelig pakt Iheanacho de bal. George rent richting de bal. George passt de bal in één keer door. Nwanu is nu in balbezit. Nwanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Odiye rent richting de bal. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho passt de bal zonder na te denken. West rent richting de bal. West schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Idahor heeft problemen om de bal te vangen. Idahor geeft een lange en hoge pass. Daar is Ogungbure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adebola rent richting de bal. Adebola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Diamond United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 57%, Diamond United 43%.
Amazon United - Diamond United 1:2

61e minuut.
Babayaro is nu in balbezit. Babayaro geeft de bal voor. Nwanu kopt de bal weg. Klungelig pakt George de bal. George draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amazon United - Diamond United 2:2

76e minuut.
Iheanacho onderschept slim de pass. Iheanacho speelt de bal door. Umukoro geeft de bal voor. West heeft problemen om de bal te vangen. West draait met de bal, schiet en ... Ajuwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Odiye rent richting de bal. Odiye probeert naar een medespeler te passen. Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu haalt uit met een fantastische trap. Chukwu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 48%, Diamond United 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amazon United - Diamond United 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Ayegbeni bereikt de bal nog maar net als eerste. West rent richting de bal. Ogungbure is nu in balbezit. West is nu in balbezit. West haalt uit met een fantastische trap. Ajuwa bokst de bal weg.

101e minuut.
Ogungbure is nu in balbezit. Ayegbeni rent richting de bal. Adebola is nu in balbezit. Adebola haalt uit met een fantastische trap. Ajuwa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazon United - Diamond United 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 64%, Diamond United 36%.
Amazon United - Diamond United 2:3

111e minuut.
Idahor met de inworp. Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho geeft een hoge lob. Adebola is nu in balbezit. Adebola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazon United 58%, Diamond United 42%.
Amazon United - Diamond United 2:3