Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montana fc MegastarsFC
Defend Tactiek Bins
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Frimpong rent richting de bal. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwosu passt de bal met de wreef. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Temile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Montana fc - MegastarsFC 1:0

7e minuut.
Shuaibu probeert naar een medespeler te passen. Enakarhire met een sublieme pass. Agboola rent richting de bal. Agboola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Obisesan de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Shuaibu kopt de bal weg. Oruma rent richting de bal. Enakarhire verovert de bal door een tackle van achteren. Agboola rent richting de bal. Agboola haalt uit met een fantastische trap. Ajao bokst de bal weg.

33e minuut.
Nwosu onderschept slim de pass. Okoduwa rent richting de bal. Shuaibu onderschept slim de pass. Nwosu onderschept slim de pass. Nwosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montana fc - MegastarsFC 2:0

34e minuut.
Klungelig pakt Enakarhire de bal. Met opzet legt Nwosu zijn tegenspeler op de grond. Enakarhire is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shuaibu met een snel genomen vrije trap. Agboola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montana fc 59%, MegastarsFC 41%.
Montana fc - MegastarsFC 2:0

62e minuut.
Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu geeft de bal voor. Osueke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agboola rent richting de bal. Agboola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oruma passt de bal met de wreef. Okocha is nu in balbezit. Okocha speelt de bal door. Agboola rent richting de bal. Agboola schiet op doel. Ajao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montana fc - MegastarsFC 2:1

87e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Shuaibu verovert de bal door een tackle van achteren. Shuaibu geeft een lange en hoge pass. Agboola is nu in balbezit. Agboola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Frimpong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nwosu neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okoduwa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montana fc - MegastarsFC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montana fc 64%, MegastarsFC 36%.
Montana fc - MegastarsFC 3:1