Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 21:28
  • Bekerwedstrijd: Play-offs
  • Stadion: enny Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2860
enny Ogun Bombs
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Shakpoke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni passt de bal met de wreef. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ... Adepoju kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tyavkase met de inworp. Ayorinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayorinde passt de bal in één keer door. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adepoju met een sublieme pass. Shakpoke kopt de bal weg. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tyavkase de bal. Tyavkase schiet op doel. Osondu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Shakpoke is nu in balbezit. Ijaya onderschept slim de pass. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase draait met de bal, schiet en ... Shakpoke probeert de bal aan de voet te houden. Osondu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Anumnu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Temile met een snelle inworp. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ayorinde rent richting de bal. Oketola onderschept slim de pass. Oketola met een sublieme pass. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ayorinde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okereke is nu in balbezit. Okereke probeert naar een medespeler te passen. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enny 49%, Ogun Bombs 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
enny - Ogun Bombs 0:0

63e minuut.
Temile passt de bal met de wreef. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase passt de bal zonder na te denken. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakpoke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
enny - Ogun Bombs 0:1

80e minuut.
Klungelig pakt Obisesan de bal. Obisesan geeft de bal voor. Ijaya is nu in balbezit. Tyavkase verovert de bal door een tackle van achteren. Tyavkase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Odiah rent richting de bal. Odiah geeft een hoge lob. Daar is Opabunmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Temile passt de bal met de wreef. Ijaya rent richting de bal. Ijaya passt de bal zonder na te denken. Tyavkase rent richting de bal. Tyavkase draait met de bal, schiet en ... Osondu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Temile is nu in balbezit. Temile speelt de bal door. Shakpoke bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enny 48%, Ogun Bombs 52%.
enny - Ogun Bombs 0:1