Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aja Isale Eko FC Spartanburg SC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tawose geeft de bal voor. Shuaibu probeert naar een medespeler te passen. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu draait met de bal, schiet en ... Okonkwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aja Isale Eko FC - Spartanburg SC 1:0

11e minuut.
Nwanu rent richting de bal. Oretan onderschept slim de pass. Oretan probeert naar een medespeler te passen. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Aliyu onderschept slim de pass. Omotayo rent richting de bal. Aliyu onderschept slim de pass. Aliyu draait met de bal, schiet en ... Okonkwo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aja Isale Eko FC - Spartanburg SC 2:0

15e minuut.
Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Onyeogu rent richting de bal. Wahab onderschept slim de pass. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu schiet op doel. Okonkwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Adiele passt de bal zonder na te denken. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu passt de bal met de wreef. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nwachukwu geeft een lange en hoge pass. Otiji geeft de bal voor. Adepoju rent richting de bal. Aliyu onderschept slim de pass. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aja Isale Eko FC - Spartanburg SC 3:0

29e minuut.
Utaka met een sublieme pass. Adiele rent richting de bal. Adiele met een sublieme pass. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aja Isale Eko FC - Spartanburg SC 3:1

39e minuut.
Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayegbeni rent richting de bal. Ajide onderschept slim de pass. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu haalt uit met een fantastische trap. Dosunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aja Isale Eko FC 43%, Spartanburg SC 57%.
Aja Isale Eko FC - Spartanburg SC 3:1

65e minuut.
Nwachukwu rent richting de bal. Shuaibu onderschept slim de pass. Ajide is nu in balbezit. Shuaibu onderschept slim de pass. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nwachukwu heeft problemen om de bal te vangen. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide passt de bal met de wreef. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igweonu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Adiele bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiele passt de bal in één keer door. Igweonu rent richting de bal. Ajide is nu in balbezit. Ajide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Siasia is nu in balbezit. Ajide verovert de bal door een tackle van achteren. Ajide passt de bal in één keer door. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aja Isale Eko FC 59%, Spartanburg SC 41%.
Aja Isale Eko FC - Spartanburg SC 3:1