Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 21:28
  • Bekerwedstrijd: Play-offs
  • Stadion: NEYO FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2730
NEYO FC The philos
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Igweonu is nu in balbezit. Igweonu met een sublieme pass. Iroha heeft problemen om de bal te vangen. Iroha schiet op doel. Offor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NEYO FC - The philos 1:0

13e minuut.
Emedosi geeft een hoge lob. Ajao kopt de bal weg. Brown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Igweonu onderschept slim de pass. Ikpeba rent richting de bal. Ikpeba speelt de bal door. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu schiet op doel. Paal! Chukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Okeke is nu in balbezit. Okeke speelt de bal door. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu draait met de bal, schiet en ... Chukwu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NEYO FC - The philos 1:1

37e minuut.
Siasia heeft problemen om de bal te vangen. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu passt de bal zonder na te denken. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelechi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Brown geeft de bal voor. Emedosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okeke kopt de bal weg. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Imagbudu schiet op doel. Chukwu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEYO FC 51%, The philos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NEYO FC - The philos 1:1

48e minuut.
Datoru is nu in balbezit. Datoru speelt de bal door. Ajide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajide geeft een hoge lob. Imagbudu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ajide geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ikpeba controleert de bal met de borst. Ikpeba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Amokachi rent richting de bal. Amokachi met een sublieme pass. Emedosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emedosi geeft een hoge lob. Iroha kopt de bal weg. Offor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Okeke probeert naar een medespeler te passen. Datoru rent richting de bal. Datoru geeft de bal voor. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Enyiaku onderschept slim de pass. Enyiaku met een sublieme pass. Kelechi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap. Offor bokst de bal weg.

78e minuut.
Amokachi is nu in balbezit. Amokachi speelt de bal door. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEYO FC - The philos 2:1

87e minuut.
Amokachi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okeke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moneke rent richting de bal. Moneke geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEYO FC 58%, The philos 42%.
NEYO FC - The philos 2:1