Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odíderé fc Jayvel Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Akinsehinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor verovert de bal door een tackle van achteren. Idahor passt de bal in één keer door. Onyedika heeft problemen om de bal te vangen. Onyedika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odíderé fc - Jayvel Fc 0:1

20e minuut.
Temile rent richting de bal. Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa passt de bal met de wreef. Akwuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Akwuegbu draait met de bal, schiet en ... Obianika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Obafemi probeert de bal aan de voet te houden. Onyedika rent richting de bal. Akabuogu onderschept slim de pass. Okon is nu in balbezit. Okon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nwankwo passt de bal met de wreef. Okon rent richting de bal. Nwankwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okon onderschept slim de pass. Okon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Akwuegbu is nu in balbezit. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa verovert de bal door een tackle van achteren. Akwuegbu is nu in balbezit. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
odíderé fc - Jayvel Fc 1:1

37e minuut.
Ademola verovert de bal door een tackle van achteren. Ademola met een sublieme pass. Akinsehinde met een sublieme pass. Temile rent richting de bal. Temile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Salami rent richting de bal. Akabuogu onderschept slim de pass. Akabuogu passt de bal in één keer door. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Temile is nu in balbezit. Salami onderschept slim de pass. Akwuegbu rent richting de bal. Akwuegbu haalt uit met een fantastische trap. Obianika probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odíderé fc - Jayvel Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odíderé fc 49%, Jayvel Fc 51%.
odíderé fc - Jayvel Fc 2:1

58e minuut.
Obafemi met de inworp. Akwuegbu is nu in balbezit. Bobolayefa probeert naar een medespeler te passen. Onyedika rent richting de bal. Onyedika schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Okon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salami rent richting de bal. Akwuegbu is nu in balbezit. Temile rent richting de bal. Temile haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odíderé fc 49%, Jayvel Fc 51%.
odíderé fc - Jayvel Fc 2:1