Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1004 Stars Fc Johba FC
343 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Okoro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ojirika. Okoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Nwaneri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okoro krijgt zijn hoofd ertegen. Ezeji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1004 Stars Fc - Johba FC 0:1

6e minuut.
Ojigwe verovert de bal door een tackle van achteren. Ojigwe met een sublieme pass. Ekong bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro onderschept slim de pass. Okoro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ezeji maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Shuaibu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezeji bokst de bal weg.

15e minuut.
Igbinadolor onderschept slim de pass. Ojigwe onderschept slim de pass. Ojigwe speelt de bal door. Okoro is nu in balbezit. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Adamu trapt de bal weg. Ojigwe kopt de bal weg. Klungelig pakt Okoro de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1004 Stars Fc - Johba FC 0:2

26e minuut.
Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe passt de bal in één keer door. Obisesan speelt de bal door. Klungelig pakt Shuaibu de bal. Shuaibu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1004 Stars Fc - Johba FC 0:3

38e minuut.
Inworp. Enakarhire met een snelle inworp. Igbinadolor rent richting de bal. Igbinadolor schiet op doel. Omoh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Okolosi rent richting de bal. Okolosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enakarhire met een snelle inworp. Igbinadolor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1004 Stars Fc 45%, Johba FC 55%.
1004 Stars Fc - Johba FC 0:3

53e minuut.
Igbinadolor probeert naar een medespeler te passen. Igwe heeft problemen om de bal te vangen. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Igwe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adamu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ojigwe onderschept slim de pass. Okoro rent richting de bal. Odemwingie begaat een overtreding. Odemwingie krijgt een gele kaart. Okoro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Okoro kan niet meer verder spelen. Uche komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1004 Stars Fc 47%, Johba FC 53%.
1004 Stars Fc - Johba FC 0:3