Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 21:29
  • Bekerwedstrijd: Play-offs
  • Stadion: Klopp J. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1427
Klopp J. good soccer fc
424 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Offor bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor speelt de bal door. Bobolayefa is nu in balbezit. Ndah onderschept slim de pass. Ndah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Omodiagbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Omodiagbe geeft de bal voor. Ijaya kopt de bal weg. Dosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klopp J. - good soccer fc 0:1

37e minuut.
Nworgu is nu in balbezit. Dosu onderschept slim de pass. Dosu passt de bal met de wreef. Ishiaku is nu in balbezit. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Opabunmi is nu in balbezit. Opabunmi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ishiaku de bal. Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah verovert de bal door een tackle van achteren. Offor is nu in balbezit. Ndah rent richting de bal. Ndah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Nworgu controleert de bal met de borst. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku begaat een overtreding. Ishiaku krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klopp J. 70%, good soccer fc 30%.
Klopp J. - good soccer fc 0:1

47e minuut.
Iloenyosi speelt de bal door. Okechukwu probeert naar een medespeler te passen. Dosu rent richting de bal. Dosu haalt uit met een fantastische trap. Amunike probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klopp J. - good soccer fc 0:2

68e minuut.
Anumnu verovert de bal door een tackle van achteren. Iloenyosi is nu in balbezit. Iloenyosi met een sublieme pass. Ishiaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishiaku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike probeert naar een medespeler te passen. Ndah rent richting de bal. Ndah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klopp J. - good soccer fc 1:2

81e minuut.
Opabunmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike met een sublieme pass. Dosu rent richting de bal. Dosu schiet op doel. Okoduwa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klopp J. - good soccer fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klopp J. 33%, good soccer fc 67%.
Klopp J. - good soccer fc 1:3