Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:24
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: bahcestar Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24405
bahcestar KIYI EMNİYETİ 1856
cris 2 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 67.2
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
de Roon is nu in balbezit. de Roon met een sublieme pass. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen haalt uit met een fantastische trap. van Lent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 1:0

6e minuut.
Daar is Vasques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasques passt de bal zonder na te denken. Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović draait met de bal, schiet en ... Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ćirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Meray is nu in balbezit. Meray draait met de bal, schiet en ... Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 1:1

26e minuut.
Cárcamo passt de bal met de wreef. Princip rent richting de bal. Princip passt de bal met de wreef. de Roon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Roon schiet op doel. Janecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Princip met een snelle inworp. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz geeft een hoge lob. Gammeltoft Hansen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 2:1

31e minuut.
de Roon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Melekyüz de bal onder controle te krijgen. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 2:2

35e minuut.
Campos Gallardo kopt de bal weg. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini speelt de bal door. Campos Gallardo is nu in balbezit. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ... Janecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Meray bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyll is nu in balbezit. Meray rent richting de bal. Meray haalt uit met een fantastische trap. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 48%, KIYI EMNİYETİ 1856 52%.
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 2:3

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Remień niet meer kan verder spelen. Bordese komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp passt de bal in één keer door. Ćirović probeert naar een medespeler te passen. Meray rent richting de bal. Meray schiet op doel. Bordese bokst de bal weg. Klungelig pakt Tuğalp de bal. Tuğalp schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 2:4

54e minuut.
Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Medaglia heeft problemen om de bal te vangen. Gammeltoft Hansen begaat een overtreding. Gammeltoft Hansen krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Orsini geeft een lange en hoge pass. Gammeltoft Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammeltoft Hansen passt de bal met de wreef. Campos Gallardo is nu in balbezit. Campos Gallardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Janecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini passt de bal zonder na te denken. Cárcamo speelt de bal door. Campos Gallardo rent richting de bal. Campos Gallardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Janecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
van Lent probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demirçetin. Demirçetin krijgt een gele kaart. Tuğalp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hodulík komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu rent richting de bal. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp schiet op doel. Bordese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 2:5

79e minuut.
Hodulík is nu in balbezit. Princip is nu in balbezit. Princip speelt de bal door. Hodulík rent richting de bal. Hodulík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Szajewski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paganel komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Medaglia kopt de bal weg. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ... Janecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 42%, KIYI EMNİYETİ 1856 58%.
bahcestar - KIYI EMNİYETİ 1856 3:5