Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toprak spor KGNDNZX FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


29e minuut.
Özlü passt de bal zonder na te denken. Ada rent richting de bal. Şanlısoy is nu in balbezit. Ada verovert de bal door een tackle van achteren. Ada schiet op doel. Sev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Atasay rent richting de bal. Okur bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasay rent richting de bal. Okur is nu in balbezit. Okur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nebigil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ölmezer komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ölmezer met een sublieme pass. Erdenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdenay geeft een hoge lob. Ada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - KGNDNZX FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toprak spor 51%, KGNDNZX FC 49%.
FC Toprak spor - KGNDNZX FC 1:0

65e minuut.
Ölmezer kopt de bal weg. Atasay probeert de bal aan de voet te houden. Okur bereikt de bal nog maar net als eerste. Okur draait met de bal, schiet en ... Özeren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Daar is Özkardeş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Yaz met de inworp. Atasay rent richting de bal. Atasay geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Toplu met een sublieme pass. Özlü rent richting de bal. Özlü met een sublieme pass. Ada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ada schiet op doel. Sev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - KGNDNZX FC 2:0

78e minuut.
Tutar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Laçin de bal onder controle te krijgen. Ada is nu in balbezit. Ada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - KGNDNZX FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toprak spor 44%, KGNDNZX FC 56%.
FC Toprak spor - KGNDNZX FC 3:0