Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:26
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: GAZİ FK Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1347
GAZİ FK Messi fk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ondokuzmayıs geeft de bal voor. Inworp. Demirsoy met de inworp. Tekerci rent richting de bal. Tekerci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Tekerci de bal. Tekerci passt de bal in één keer door. Akabey is nu in balbezit. Akabey draait met de bal, schiet en ... Aydınlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GAZİ FK - Messi fk 1:0

23e minuut.
Inworp. Çulkay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tekerci is nu in balbezit. Tekerci geeft een lange en hoge pass. Akabey rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirsoy zal de hoekschop nemen. Akabey springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tekerci is nu in balbezit. Akabey is nu in balbezit. Tekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabey rent richting de bal. Akabey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakışık met een snelle inworp. Ertemir is nu in balbezit. Fındıkçıoğlu rent richting de bal. Fındıkçıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAZİ FK 45%, Messi fk 55%.
GAZİ FK - Messi fk 1:0

47e minuut.
Demirsoy passt de bal in één keer door. Akabey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pekcan rent richting de bal. Akabey onderschept slim de pass. Akabey schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Davran rent richting de bal. Davran geeft een lange en hoge pass. Yurdal probeert de bal met de borst te controleren. Tanel rent richting de bal. Tanel draait met de bal, schiet en ... Büyükel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Çulkay onderschept slim de pass. Çulkay passt de bal in één keer door. Akabey is nu in balbezit. Akabey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GAZİ FK - Messi fk 2:0

57e minuut.
Ondokuzmayıs met de inworp. Davran rent richting de bal. Davran met een sublieme pass. Fındıkçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındıkçıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Akıncı geeft een lange en hoge pass. Pekcan kopt de bal weg. Kanatçı met een sublieme pass. Klungelig pakt Fındıkçıoğlu de bal. Fındıkçıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Çulkay onderschept slim de pass. Çulkay geeft een lange en hoge pass. Demirsoy kopt de bal weg. Akabey rent richting de bal. Akabey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aydınlı trapt de bal weg van het doel. Zamanlı kopt de bal weg. Tekerci rent richting de bal. Tekerci schiet op doel. Klungelig pakt Şahintuğ de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Açıkkanat verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pekcan zijn tegenspeler op de grond. Pekcan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GAZİ FK 47%, Messi fk 53%.
GAZİ FK - Messi fk 2:0