Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:26
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Team Skeet Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2309
Team Skeet MSK 3
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Özertem met een sublieme pass. Kış rent richting de bal. Kış met een sublieme pass. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Eloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Devrimoğlu passt de bal in één keer door. Fakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiroğlu met een sublieme pass. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Devrimoğlu is nu in balbezit. Duran onderschept slim de pass. Duran passt de bal met de wreef. Özdinçer rent richting de bal. Özdinçer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Skeet 44%, MSK 3 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Skeet - MSK 3 0:0

58e minuut.
Daar is Duran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duran passt de bal zonder na te denken. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer haalt uit met een fantastische trap. Hilvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Skeet - MSK 3 1:0

64e minuut.
Devrimoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimoğlu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hocalar de bal onder controle te krijgen. Cavcav rent richting de bal. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Eloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kış neemt de hoekschop. Daar is Eder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halat is nu in balbezit. Halat geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Skeet - MSK 3 1:1

65e minuut.
Cavcav rent richting de bal. Cavcav passt de bal zonder na te denken. Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer onderschept slim de pass. Özdinçer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aksakal geeft een hoge lob. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran met een sublieme pass. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer draait met de bal, schiet en ... Özertem kan de bal niet met de borst controleren. Duran rent richting de bal. Duran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duran rent richting de bal. Duran passt de bal zonder na te denken. Eder rent richting de bal. Eder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Skeet 48%, MSK 3 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Skeet - MSK 3 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Devrimoğlu onderschept slim de pass. Özertem is nu in balbezit. Kemancı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özertem roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Özertem kan niet meer verder spelen. Karcıoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Skeet 54%, MSK 3 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Skeet - MSK 3 1:1

106e minuut.
Nazyapmaz speelt de bal door. Devrimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimoğlu speelt de bal door. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

119e minuut.
Atıcı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sulugöz komt het veld opgelopen. Eloğlu trapt de bal weg. Devrimoğlu is nu in balbezit. Devrimoğlu passt de bal zonder na te denken. Nazyapmaz is nu in balbezit. Nazyapmaz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hocalar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Skeet - MSK 3 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Skeet 63%, MSK 3 37%.
Team Skeet - MSK 3 1:2