Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
68 aksaray belediye spor Corlu 1947
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.9
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Surdyga passt de bal met de wreef. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz passt de bal zonder na te denken. Knizia rent richting de bal. Knizia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kasım bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan is nu in balbezit. Kasım verovert de bal door een tackle van achteren. Kasım schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Corlu 1947 1:0

8e minuut.
Kelleme onderschept slim de pass. Sadik onderschept slim de pass. Samandağ rent richting de bal. Samandağ probeert naar een medespeler te passen. Day geeft een lange en hoge pass. Boşkenar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Hilvan is nu in balbezit. Surdyga onderschept slim de pass. Surdyga geeft de bal voor. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz haalt uit met een fantastische trap. Boşkenar bokst de bal weg. Knizia rent richting de bal. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
68 aksaray belediye spor - Corlu 1947 1:1

21e minuut.
Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur passt de bal met de wreef. Knizia is nu in balbezit. Knizia draait met de bal, schiet en ... Boşkenar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Corlu 1947 1:2

25e minuut.
Szczur passt de bal in één keer door. Jachacz rent richting de bal. Jachacz passt de bal in één keer door. Knizia rent richting de bal. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chwadeńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Kasım rent richting de bal. Chwadeńczuk rent richting de bal. Kasım rent richting de bal. Kasım schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Eskişehir rent richting de bal. Szczur onderschept slim de pass. Szczur speelt de bal door. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz schiet op doel. Boşkenar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Knizia rent richting de bal. Knizia draait met de bal, schiet en ... Boşkenar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

30e minuut.
Tandoğan rent richting de bal. Knizia onderschept slim de pass. Knizia passt de bal zonder na te denken. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz schiet op doel. Boşkenar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 68 aksaray belediye spor 60%, Corlu 1947 40%.
68 aksaray belediye spor - Corlu 1947 1:2

48e minuut.
Samandağ rent richting de bal. Szczur is nu in balbezit. Szczur passt de bal in één keer door. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sürücü onderschept slim de pass. Sürücü geeft een lange en hoge pass. Samandağ heeft problemen om de bal te vangen. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme schiet op doel. Belea bokst de bal weg.

62e minuut.
Eskişehir is nu in balbezit. Surdyga onderschept slim de pass. Surdyga probeert naar een medespeler te passen. Jachacz rent richting de bal. Jachacz haalt uit met een fantastische trap. Boşkenar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Sürücü de bal. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia passt de bal met de wreef. Jachacz heeft problemen om de bal te vangen. Jachacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sadik met een sublieme pass. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan geeft een hoge lob. Knizia probeert de bal met de borst te controleren. Knizia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Eskişehir geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Surdyga zal de hoekschop nemen. Knizia is nu in balbezit. Knizia haalt uit met een fantastische trap. Boşkenar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 68 aksaray belediye spor 71%, Corlu 1947 29%.
68 aksaray belediye spor - Corlu 1947 1:2