Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 16:29
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Охта Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14023
Охта ZRSK
wing1 Tactiek 523
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
24 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 45.1
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen very good


4e minuut.
Gebre Selassie is nu in balbezit. Gebre Selassie passt de bal met de wreef. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Anglada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mak krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kalapotharakos kopt de bal weg. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak rent richting de bal. Zharov onderschept slim de pass. Zharov draait met de bal, schiet en ... Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kalapotharakos rent richting de bal. Kalapotharakos geeft de bal voor. Vorlický kopt de bal weg. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Охта 42%, ZRSK 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Охта - ZRSK 0:0

50e minuut.
Anglada bereikt de bal nog maar net als eerste. Anglada geeft een lange en hoge pass. Bălănescu kopt de bal weg. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hormigos verovert de bal door een tackle van achteren. Hormigos geeft een hoge lob. Vorlický kopt de bal weg. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Szumanowski onderschept slim de pass. Szumanowski met een sublieme pass. Bălănescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Szumanowski met een snelle inworp. Kalapotharakos geeft een lange en hoge pass. Daar is Mak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharov verovert de bal door een tackle van achteren. Zharov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vorlický is nu in balbezit. Vorlický haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Prpa speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda speelt de bal door. Gebre Selassie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebre Selassie geeft de bal voor. Pshininin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zhivopistsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhivopistsev geeft een hoge lob. Gebre Selassie geeft een lange en hoge pass. Farfán maakt een snoekduik en kopt de bal. Pshininin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - ZRSK 0:1

77e minuut.
Szumanowski passt de bal in één keer door. Kalapotharakos probeert naar een medespeler te passen. Vorlický rent richting de bal. Vorlický schiet op doel. Possato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kalapotharakos passt de bal in één keer door. Vorlický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorlický passt de bal met de wreef. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Possato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Figueredo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Охта - ZRSK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Охта 40%, ZRSK 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Охта - ZRSK 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Kalapotharakos rent richting de bal. Kalapotharakos passt de bal zonder na te denken. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov schiet op doel. Mak probeert de bal aan de voet te houden. Possato bokst de bal weg.

93e minuut.
Kalapotharakos passt de bal zonder na te denken. Szumanowski met een sublieme pass. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Possato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

102e minuut.
Anglada passt de bal met de wreef. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu passt de bal met de wreef. Zharov is nu in balbezit. Zharov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

104e minuut.
Kalapotharakos probeert naar een medespeler te passen. Prpa met een sublieme pass. Gebre Selassie rent richting de bal. Daar is Gebre Selassie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gebre Selassie schiet op doel. Pshininin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Охта 22%, ZRSK 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Охта - ZRSK 1:1

114e minuut.
Vorlický zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anglada heeft problemen om de bal te vangen. Vorlický geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Bălănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

116e minuut.
Ziemianin onderschept slim de pass. Ziemianin geeft de bal voor. Gebre Selassie is nu in balbezit. Klungelig pakt Gebre Selassie de bal. Gebre Selassie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

118e minuut.
Gheţea geeft de bal voor. Radman rent richting de bal. Radman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Farfán de bal. Farfán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Охта 50%, ZRSK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Охта - ZRSK 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Gebre Selassie kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Bălănescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
---
Buroni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - ZRSK 1:2
---
Zharov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Farfán legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Szumanowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Radman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pshininin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Anglada legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Охта - ZRSK 2:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Prispichilo neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - ZRSK 2:3
---
Stoletov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Охта - ZRSK 3:3
---
Ojeda neemt de penalty, wat een uithaal! Pshininin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Kalapotharakos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Possato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Prpa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Охта - ZRSK 3:4
---
Vorlický legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Possato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---