Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Kultura OFK Turbina Tuzla
4114 Tactiek krila
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 30.3
very good Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen average


8e minuut.
Kaćera rent richting de bal. Kaćera geeft een hoge lob. Bonić heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel passt de bal in één keer door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan passt de bal zonder na te denken. Berta is nu in balbezit. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Parčić rent richting de bal. Parčić geeft een hoge lob. Bartolović is nu in balbezit. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Jeronimov bokst de bal weg. Bojković onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Radujko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kočo verovert de bal door een tackle van achteren. Kočo probeert naar een medespeler te passen. Tan rent richting de bal. Tan geeft een lange en hoge pass. Jeronimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Čabrinović geeft een hoge lob. Rocha kopt de bal weg. Kočo probeert naar een medespeler te passen. Berta rent richting de bal. Berta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kaćera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Pimentel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 24%, OFK Turbina Tuzla 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFK Kultura - OFK Turbina Tuzla 0:0

46e minuut.
Drtina komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kočo geeft de bal voor. Jeronimov probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Drtina met een snelle inworp. Kočo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - OFK Turbina Tuzla 1:0

65e minuut.
Daar is Bobić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tan rent richting de bal. Bobić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobić krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Tan rent richting de bal. Tan speelt de bal door. Bojković is nu in balbezit. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel schiet op doel. Jeronimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - OFK Turbina Tuzla 2:0

82e minuut.
Divković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drtina met een snelle inworp. Berta probeert de bal met de borst te controleren. Berta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Drtina is nu in balbezit. Drtina probeert naar een medespeler te passen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočo is nu in balbezit. Kočo geeft een lange en hoge pass. Jeronimov bokst de bal weg. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - OFK Turbina Tuzla 3:0

86e minuut.
Radujko speelt de bal door. Halkić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drtina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kočo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Drtina met de inworp. Divković is nu in balbezit. Kočo verovert de bal door een tackle van achteren. Kočo geeft een hoge lob. Pimentel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - OFK Turbina Tuzla 4:0

90e minuut.
Rocha geeft een hoge lob. Berta is nu in balbezit. Bartolović begaat een overtreding. Bartolović krijgt een gele kaart. Berta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pimentel komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 14%, OFK Turbina Tuzla 86%.
OFK Kultura - OFK Turbina Tuzla 4:0