Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
strugglers fc Kherfaan Qenna
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Arafa verovert de bal door een tackle van achteren. Yasser Rayan onderschept slim de pass. Yasser Rayan passt de bal met de wreef. Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Taymullah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Arafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arafa probeert naar een medespeler te passen. Ekramy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasser Rayan onderschept slim de pass. Yasser Rayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Shareef rent richting de bal. Shareef geeft een lange en hoge pass. Abou-Kaf heeft problemen om de bal te vangen. El-Eskandarany is nu in balbezit. El-Eskandarany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Kherfaan Qenna 1:0

32e minuut.
Abou-Kaf rent richting de bal. Yasser Rayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasser Rayan passt de bal zonder na te denken. Taymullah rent richting de bal. Taymullah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strugglers fc 57%, Kherfaan Qenna 43%.
strugglers fc - Kherfaan Qenna 1:0

49e minuut.
Yasser Rayan passt de bal zonder na te denken. Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Riz` verovert de bal door een tackle van achteren. Yasser Rayan onderschept slim de pass. Yasser Rayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
strugglers fc - Kherfaan Qenna 1:1

51e minuut.
Al-Mnoufy passt de bal in één keer door. Ekramy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasser Rayan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yasser Rayan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Khatib probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abou-Kaf de bal. El-Eskandarany speelt de bal door. Rayyan is nu in balbezit. Rayyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Abou-Kaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Eskandarany bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Eskandarany probeert naar een medespeler te passen. Rayyan rent richting de bal. Rayyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nawfal rent richting de bal. Khatib is nu in balbezit. Met opzet legt Riz` zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Riz` naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strugglers fc 46%, Kherfaan Qenna 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strugglers fc - Kherfaan Qenna 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
El-Eskandarany speelt de bal door. Rayyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasser Rayan maakt een afschuwelijke overtreding. Yasser Rayan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strugglers fc 68%, Kherfaan Qenna 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strugglers fc - Kherfaan Qenna 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strugglers fc 37%, Kherfaan Qenna 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strugglers fc - Kherfaan Qenna 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Taymullah zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
---
El-Eskandarany kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kaleel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Kherfaan Qenna 2:1
---
Hagaag legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Rayyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Sarhaan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
strugglers fc - Kherfaan Qenna 2:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. El Sayed neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Kherfaan Qenna 3:2
---
Abou-Kaf zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Nawfal neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
strugglers fc - Kherfaan Qenna 4:2
---