Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Linieros Aguilas Superiores
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 13.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. García rent richting de bal. García passt de bal zonder na te denken. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cáceres rent richting de bal. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado met een sublieme pass. Linares rent richting de bal. Linares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Aguilas Superiores 1:0

20e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Agustín geeft de bal voor. Inworp. Abad met een snelle inworp. Daar is Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aguado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo geeft de bal voor. Linares springt en kopt de bal. Compres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Aguilas Superiores 2:0

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Compres met een harde bal richting middenveld. Alvarado kopt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Carballo met de inworp. Cáceres rent richting de bal. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Linieros - Aguilas Superiores 3:0

38e minuut.
Cáceres onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García. Cáceres raakt geblesseerd tijdens het duel. Agustín met een snel genomen vrije trap. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Linieros 44%, Aguilas Superiores 56%.
Tigres Linieros - Aguilas Superiores 3:0

47e minuut.
Pizarro controleert de bal met de borst. Linares is nu in balbezit. Pizarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linares raakt geblesseerd tijdens het duel. Agustín zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Carballo rent richting de bal. Baez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baez krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Henríquez kopt de bal weg. Cruz is nu in balbezit. Aguado begaat een overtreding. Cruz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cruz kan niet meer verder spelen. González komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Alemán trapt de bal weg. González kopt de bal weg. Aguilar rent richting de bal. Aguilar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Linieros 50%, Aguilas Superiores 50%.
Tigres Linieros - Aguilas Superiores 3:0