Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Kouen Aoi Dokeshi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nishitami probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wada probeert naar een medespeler te passen. Haneda is nu in balbezit. Haneda schiet op doel. Song verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morisaki kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 0:1

6e minuut.
Meta rent richting de bal. Meta passt de bal in één keer door. Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wada is nu in balbezit. Wada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nishitami bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara verovert de bal door een tackle van achteren. Miyahara speelt de bal door. Saneyoshi rent richting de bal. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Miyahara is nu in balbezit. Meta is nu in balbezit. Miyahara onderschept slim de pass. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 1:1

40e minuut.
Nishitami passt de bal met de wreef. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta passt de bal zonder na te denken. Baron rent richting de bal. Baron geeft een lange en hoge pass. Song probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nishi geeft de bal voor. Nishitami probeert de bal aan de voet te houden. Miyahara is nu in balbezit. Saneyoshi rent richting de bal. Saneyoshi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kouen 64%, Aoi Dokeshi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 1:1

47e minuut.
Baron geeft een hoge lob. Haneda rent richting de bal. Morishita rent richting de bal. Haneda onderschept slim de pass. Haneda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Sugai met de inworp. Morishita rent richting de bal. Wada onderschept slim de pass. Wada geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nagahisa rent richting de bal. Wada onderschept slim de pass. Wada met een sublieme pass. Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneda schiet op doel. Song verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Morishita rent richting de bal. Morishita geeft de bal voor. Suwazono speelt de bal door. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Suwazono met de inworp. Morishita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morishita geeft een lange en hoge pass. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kouen 50%, Aoi Dokeshi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Komatsu geeft de bal voor. Nishi is nu in balbezit. Nishi speelt de bal door. Saneyoshi is nu in balbezit. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

103e minuut.
Klungelig pakt Wada de bal. Nagahisa is nu in balbezit. Nagahisa geeft de bal voor. Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saneyoshi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kouen 42%, Aoi Dokeshi 58%.
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 2:1

112e minuut.
Nishitami onderschept slim de pass. Wada rent richting de bal. Nagahisa is nu in balbezit. Wada verovert de bal door een tackle van achteren. Wada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kouen 63%, Aoi Dokeshi 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Haneda neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Miyahara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 3:2
---
Wada legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Saneyoshi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 4:2
---
Baron zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Suwazono kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kagawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Aoi Dokeshi 5:2
---