Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andorra xics Escurçons Atlètic
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Llauradó is nu in balbezit. Rúbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalès rent richting de bal. Segalès schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Segalès met een sublieme pass. Nebot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúbio onderschept slim de pass. Rúbio schiet op doel. Masot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andorra xics - Escurçons Atlètic 1:0

38e minuut.
Guasch verovert de bal door een tackle van achteren. Guasch geeft een lange en hoge pass. Guitart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rúbio rent richting de bal. Rúbio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra xics 50%, Escurçons Atlètic 50%.
Andorra xics - Escurçons Atlètic 1:0

56e minuut.
Bonjorn is nu in balbezit. Segalès verovert de bal door een tackle van achteren. Segalès passt de bal in één keer door. Rúbio is nu in balbezit. Rúbio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Moreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Moreiro met een sublieme pass. Mauri heeft problemen om de bal te vangen. Rúbio rent richting de bal. Rúbio schiet op doel. Masot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andorra xics 47%, Escurçons Atlètic 53%.
Andorra xics - Escurçons Atlètic 1:0