Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martells Ferotges Coets Estranys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Poilane met een snelle inworp. Picasso rent richting de bal. Picasso passt de bal in één keer door. Alibert heeft problemen om de bal te vangen. Alibert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Picasso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herèdia. Picasso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Balsells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Alibert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Balsells zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Herèdia de bal. Picasso rent richting de bal. Picasso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lima probeert naar een medespeler te passen. Dauvergne is nu in balbezit. Dauvergne passt de bal zonder na te denken. Albinyà rent richting de bal. Albinyà haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Güell is nu in balbezit. Albinyà onderschept slim de pass. Calvet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albinyà roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Albinyà kan niet meer verder spelen. Colomer komt het veld opgelopen. Cerdà wilt de vrije trap nemen. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martells Ferotges 52%, Coets Estranys 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martells Ferotges - Coets Estranys 0:0

51e minuut.
Cerdà speelt de bal door. Colomer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomer speelt de bal door. Dauvergne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauvergne draait met de bal, schiet en ... Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Treserra geeft de bal voor. Inworp. Sot met een snelle inworp. Colomer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Balsells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herèdia rent richting de bal. Gil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gil krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Herèdia raakt geblesseerd tijdens het duel. Herèdia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dauvergne kopt de bal weg. Colomer rent richting de bal. Colomer geeft een lange en hoge pass. Daar is Dauvergne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Ferotges - Coets Estranys 0:1

67e minuut.
Picasso speelt de bal door. Alibert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colomer. Alibert raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alibert kan niet meer verder spelen. Esteve komt het veld opgelopen. Gil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poilane rent richting de bal. Poilane geeft de bal voor. Daar is Esteve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esteve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martells Ferotges - Coets Estranys 1:1

71e minuut.
Cerdà met een sublieme pass. Dauvergne is nu in balbezit. Dauvergne passt de bal zonder na te denken. Colomer is nu in balbezit. Colomer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Poilane met een snelle inworp. Picasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Picasso geeft een lange en hoge pass. Casadevall is nu in balbezit. Casadevall schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Martí geeft de bal voor. Inworp. Poilane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picasso rent richting de bal. Picasso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martells Ferotges 53%, Coets Estranys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martells Ferotges - Coets Estranys 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Treserra bereikt de bal nog maar net als eerste. Treserra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colomer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

97e minuut.
Calvet geeft een lange en hoge pass. Treserra rent richting de bal. Treserra geeft de bal voor. Esteve rent richting de bal. Esteve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

103e minuut.
Casadevall kopt de bal weg. Klungelig pakt Cerdà de bal. Cerdà passt de bal met de wreef. Dauvergne is nu in balbezit. Dauvergne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Treserra probeert de bal aan de voet te houden. Dauvergne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauvergne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martells Ferotges 75%, Coets Estranys 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martells Ferotges - Coets Estranys 1:1

107e minuut.
Lima probeert naar een medespeler te passen. Colomer rent richting de bal. Colomer speelt de bal door. Dauvergne heeft problemen om de bal te vangen. Dauvergne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martells Ferotges 63%, Coets Estranys 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Martells Ferotges - Coets Estranys 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Dauvergne legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Picasso neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Colomer neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Ferotges - Coets Estranys 1:2
---
Esteve zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Sot neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Casadevall neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martells Ferotges - Coets Estranys 2:2
---
Herèdia neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Ferotges - Coets Estranys 2:3
---
Güell legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martells Ferotges - Coets Estranys 3:3
---
Cerdà kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Gil legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Lima neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Poilane zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Balsells legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Calvet zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Martí legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Cabanes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Llovet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Martells Ferotges - Coets Estranys 4:3
---