Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ànecs Adictes Terminèitors Esmaperduts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Sagarra speelt de bal door. Inworp. Març zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llorens bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bevià probeert naar een medespeler te passen. Salvat rent richting de bal. Colell bereikt de bal nog maar net als eerste. Colell schiet op doel. Bigorra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

22e minuut.
Galí kopt de bal weg. Dot rent richting de bal. Massip tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massip krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Giberga verovert de bal door een tackle van achteren. Giberga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trullols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Adictes - Terminèitors Esmaperduts 0:1

34e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Inworp. Taulats met de inworp. Massip rent richting de bal. Massip geeft een hoge lob. Bigorra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Adictes 52%, Terminèitors Esmaperduts 48%.
Ànecs Adictes - Terminèitors Esmaperduts 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Calbó de bal. Giberga verovert de bal door een tackle van achteren. Giberga passt de bal in één keer door. Llorens rent richting de bal. Llorens draait met de bal, schiet en ... Baradad bokst de bal weg. Trullols heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs Adictes - Terminèitors Esmaperduts 0:2

54e minuut.
Martisella geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taulats met de inworp. Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Trullols rent richting de bal. Trullols geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bevià de bal. Bevià passt de bal zonder na te denken. Colell rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Montellà geeft een lange en hoge pass. Cholo kopt de bal weg. Bevià speelt de bal door. Klungelig pakt Colell de bal. Colell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Llorens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trullols. Llorens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sanglàs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Giberga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giberga geeft een hoge lob. Baradad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bevià rent richting de bal. Bevià geeft de bal voor. Martisella bereikt de bal nog maar net als eerste. Massip onderschept slim de pass. Massip draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs Adictes 43%, Terminèitors Esmaperduts 57%.
Ànecs Adictes - Terminèitors Esmaperduts 0:2