Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-09 01:30
  • Bekerwedstrijd: Clasificación
  • Stadion: La Popina
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10372
Cumbancha LLS 总 是 赢
Medios 3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 20.8
solid Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith passt de bal in één keer door. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Galbraith geeft de bal voor. Morales kopt de bal weg. Klungelig pakt Echeverría de bal. Chalkias rent richting de bal. Chalkias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Krokowicz geeft de bal voor. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 1:0

13e minuut.
Morales geeft een hoge lob. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz geeft de bal voor. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sielicki met een sublieme pass. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias passt de bal zonder na te denken. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 2:0

18e minuut.
González met een sublieme pass. Ibarra is nu in balbezit. González is nu in balbezit. Gamer onderschept slim de pass. Gamer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith geeft een hoge lob. Gamer is nu in balbezit. Gamer haalt uit met een fantastische trap. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 3:0

21e minuut.
González heeft problemen om de bal te vangen. Ordak onderschept slim de pass. Ordak met een sublieme pass. Klungelig pakt Aranowski de bal. Aranowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamer controleert de bal met de borst. Gamer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 4:0

24e minuut.
Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Chalkias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Galbraith passt de bal in één keer door. Yang is nu in balbezit. Aranowski onderschept slim de pass. Aranowski geeft een lange en hoge pass. Chalkias maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aparicio trapt de bal weg van het doel. Galbraith kopt de bal weg. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nimbley met een harde bal richting middenveld. Galbraith rent richting de bal. Galbraith geeft een hoge lob. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 5:0

31e minuut.
Klungelig pakt Chalkias de bal. Chalkias passt de bal met de wreef. Gamer is nu in balbezit. Gamer haalt uit met een fantastische trap. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nimbley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aparicio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 6:0

35e minuut.
Aranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Aranowski passt de bal zonder na te denken. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 7:0

38e minuut.
Klungelig pakt Herrery de bal. Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal in één keer door. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 8:0

40e minuut.
Inworp. Aranowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamer speelt de bal door. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 9:0

41e minuut.
Daar is Ibarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamer verovert de bal door een tackle van achteren. Gamer passt de bal met de wreef. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 22%, 总 是 赢 78%.
Cumbancha LLS - 总 是 赢 9:0

54e minuut.
Daar is Montecayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecayo onderschept slim de pass. Galbraith verovert de bal door een tackle van achteren. Galbraith geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Galbraith de bal onder controle te krijgen. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki passt de bal in één keer door. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 10:0

59e minuut.
Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski geeft de bal voor. Nimbley kopt de bal weg. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Aranowski is nu in balbezit. Aranowski probeert naar een medespeler te passen. Sielicki speelt de bal door. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 11:0

67e minuut.
Okrzewski geeft een hoge lob. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Chávez passt de bal met de wreef. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Nimbley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galbraith met de inworp. Sielicki rent richting de bal. Sielicki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Yang is nu in balbezit. Aranowski onderschept slim de pass. Aranowski met een sublieme pass. Gamer rent richting de bal. Gamer haalt uit met een fantastische trap. Aparicio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chalkias is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 12:0

72e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak passt de bal zonder na te denken. Galbraith rent richting de bal. Galbraith geeft een hoge lob. Gamer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Aparicio trapt de bal weg van het doel. Aranowski kopt de bal weg. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gamer is nu in balbezit. Gamer passt de bal in één keer door. Chalkias rent richting de bal. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Aparicio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 13:0

85e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Sielicki kopt de bal weg. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel. Aparicio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 14:0

87e minuut.
Galbraith met een sublieme pass. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki speelt de bal door. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cumbancha LLS - 总 是 赢 15:0

88e minuut.
Herrery is nu in balbezit. Herrery passt de bal in één keer door. Nimbley speelt de bal door. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Sielicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielicki geeft de bal voor. Herrery heeft problemen om de bal te vangen. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cumbancha LLS 20%, 总 是 赢 80%.
Cumbancha LLS - 总 是 赢 15:0