Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uzorni Borac Odlični Metalac
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Radojčić rent richting de bal. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzorni Borac - Odlični Metalac 1:0

11e minuut.
Dadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučićević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brajić rent richting de bal. Brajić passt de bal met de wreef. Daar is Rakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Radojčić rent richting de bal. Radojčić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zec de bal. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Ninčić de bal. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević met een sublieme pass. Klungelig pakt Damjanović de bal. Damjanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Rakić verovert de bal door een tackle van achteren. Vučićević verovert de bal door een tackle van achteren. Vučićević passt de bal met de wreef. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uzorni Borac - Odlični Metalac 1:1

35e minuut.
Kozomora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukić verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lulić. Zukić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zukić kan niet meer verder spelen. Lulić met een sublieme pass. Arsenović komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ninčić is nu in balbezit. Rakić verovert de bal door een tackle van achteren. Rakić probeert naar een medespeler te passen. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uzorni Borac - Odlični Metalac 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzorni Borac 33%, Odlični Metalac 67%.
Uzorni Borac - Odlični Metalac 2:1

50e minuut.
Šaronjić met de inworp. Arsenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenović geeft een hoge lob. Rakić rent richting de bal. Rakić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Damjanović is nu in balbezit. Damjanović haalt uit met een fantastische trap. Burić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vukajlović met een sublieme pass. Vučićević met een sublieme pass. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ninčić rent richting de bal. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Damjanović rent richting de bal. Damjanović schiet op doel. Vukajlović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rakić speelt de bal door. Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Janjušević de bal. Damjanović rent richting de bal. Damjanović schiet op doel. Vukajlović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uzorni Borac 46%, Odlični Metalac 54%.
Uzorni Borac - Odlični Metalac 2:1