Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Multi Caballeros Sucios Dragones
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Conrado speelt de bal door. Pascual is nu in balbezit. Galendo rent richting de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Caballeros - Sucios Dragones 1:0

12e minuut.
Echeberri is nu in balbezit. Marotta onderschept slim de pass. Marotta speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Parra kopt de bal weg. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli is nu in balbezit. Paoli draait met de bal, schiet en ... Gomez kopt de bal weg. Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gomez de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Echeberri probeert naar een medespeler te passen. Valdes geeft de bal voor. Parra kopt de bal weg. Telleria rent richting de bal. Telleria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vadillo met een harde bal richting middenveld. Pascual kopt de bal weg. Coteron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Telleria rent richting de bal. Telleria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Paoli kopt de bal weg. Gomez is nu in balbezit. Telleria onderschept slim de pass. Telleria haalt uit met een fantastische trap. Benito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Multi Caballeros - Sucios Dragones 1:1

30e minuut.
Parada geeft de bal voor. Tellez is nu in balbezit. Galendo rent richting de bal. Galendo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Caballeros - Sucios Dragones 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Caballeros 51%, Sucios Dragones 49%.
Multi Caballeros - Sucios Dragones 2:1

58e minuut.
Galendo heeft problemen om de bal te vangen. Valdes speelt de bal door. Gomez is nu in balbezit. Telleria is nu in balbezit. Telleria schiet op doel. Benito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Pagola geeft een hoge lob. Randez heeft problemen om de bal te vangen. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado draait met de bal, schiet en ... Chapar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Coteron probeert naar een medespeler te passen. Valdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo begaat een overtreding. Galendo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gomez geeft een hoge lob. Inworp. Guevara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Caballeros 64%, Sucios Dragones 36%.
Multi Caballeros - Sucios Dragones 2:1