Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azəryol FC Xachmaz FC
GegenPress(new) Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


5e minuut.
Amilov heeft problemen om de bal te vangen. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Türel onderschept slim de pass. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nemətov trapt de bal weg van het doel. Gioulis probeert de bal met de borst te controleren. Gioulis passt de bal in één keer door. Türel bereikt de bal nog maar net als eerste. Türel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gioulis kopt de bal weg. Daar is Səidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amilov rent richting de bal. Türel rent richting de bal. Türel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Qocayev verovert de bal door een tackle van achteren. Gioulis rent richting de bal. Gioulis geeft een hoge lob. Türel is nu in balbezit. Türel haalt uit met een fantastische trap. Nemətov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Xachmaz FC 1:0

25e minuut.
Gioulis is nu in balbezit. Gioulis passt de bal in één keer door. Türel is nu in balbezit. Türel schiet op doel. Nemətov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Xachmaz FC 2:0

29e minuut.
Qurbanlı passt de bal in één keer door. Trupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trupo geeft de bal voor. Türel springt en kopt de bal. Hüseynzadə verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Trupo onderschept slim de pass. Trupo passt de bal met de wreef. Daar is Türel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Xachmaz FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azəryol FC 32%, Xachmaz FC 68%.
Azəryol FC - Xachmaz FC 3:0

52e minuut.
Trupo probeert naar een medespeler te passen. Gioulis rent richting de bal. Gioulis passt de bal zonder na te denken. Türel is nu in balbezit. Türel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosal komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev passt de bal met de wreef. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal draait met de bal, schiet en ... Nemətov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Xachmaz FC 4:0

58e minuut.
Gioulis is nu in balbezit. Gioulis geeft de bal voor. Rosal is nu in balbezit. Rosal haalt uit met een fantastische trap. Nemətov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Nadiroğlu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Trupo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Qurbanlı de bal. Gioulis met een sublieme pass. Rosal heeft problemen om de bal te vangen. Rosal schiet op doel. Nemətov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Xachmaz FC 5:0

73e minuut.
Doeltrap. Epure komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Trupo met een sublieme pass. Gioulis rent richting de bal. Gioulis passt de bal in één keer door. Epure rent richting de bal. Epure schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Xachmaz FC 6:0

80e minuut.
Qocayev is nu in balbezit. Trupo verovert de bal door een tackle van achteren. Trupo geeft een hoge lob. Rosal heeft problemen om de bal te vangen. Rosal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Inworp. Akifli komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Şamilov geeft een lange en hoge pass. Kiełczykowski probeert naar een medespeler te passen. Akifli kopt de bal weg. Epure rent richting de bal. Epure schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nadiroğlu kopt de bal weg. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Gioulis met een sublieme pass. Rosal rent richting de bal. Rosal draait met de bal, schiet en ... Nemətov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Azəryol FC - Xachmaz FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azəryol FC 24%, Xachmaz FC 76%.
Azəryol FC - Xachmaz FC 7:0