Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ESPERANCE FOOT CLUB Jeunes Serpents
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot rent richting de bal. Balde is nu in balbezit. Ficot onderschept slim de pass. Ficot schiet op doel. Ba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Diallo is nu in balbezit. Ibrahima Diene verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrahima Diene speelt de bal door. Ficot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Baudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ibrahima Sedu de bal. Diallo rent richting de bal. Diallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Badiat is nu in balbezit. Sissoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sissoko passt de bal in één keer door. Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPERANCE FOOT CLUB - Jeunes Serpents 0:1

25e minuut.
Baudin onderschept slim de pass. Baudin geeft een hoge lob. Ka heeft problemen om de bal te vangen. Ka draait met de bal, schiet en ... Ba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPERANCE FOOT CLUB - Jeunes Serpents 0:2

29e minuut.
Khadim passt de bal in één keer door. Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde is nu in balbezit. Ka verovert de bal door een tackle van achteren. Ka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ESPERANCE FOOT CLUB - Jeunes Serpents 0:3

30e minuut.
Khadim onderschept slim de pass. Lam begaat een overtreding. Khadim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khadim met een snel genomen vrije trap. Ka is nu in balbezit. Ka haalt uit met een fantastische trap. Balde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Diallo is nu in balbezit. Ficot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diarra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Yovo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrahima Sedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahima Sedu draait met de bal, schiet en ... Sedu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPERANCE FOOT CLUB 63%, Jeunes Serpents 37%.
ESPERANCE FOOT CLUB - Jeunes Serpents 0:3

47e minuut.
Ficot rent richting de bal. Ficot passt de bal in één keer door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka onderschept slim de pass. Ka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ESPERANCE FOOT CLUB - Jeunes Serpents 0:4

51e minuut.
Baudin rent richting de bal. Ficot rent richting de bal. Met opzet legt Diarra zijn tegenspeler op de grond. Diarra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
M`Boup verovert de bal door een tackle van achteren. M`Boup passt de bal met de wreef. Ka is nu in balbezit. Ficot rent richting de bal. Ficot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ESPERANCE FOOT CLUB 60%, Jeunes Serpents 40%.
ESPERANCE FOOT CLUB - Jeunes Serpents 0:4