Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moghreb KoLnA LiHa CODM CHaMKaRa
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Farahi met een harde bal richting middenveld. Mustafawi kopt de bal weg. Daar is Benjelloun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassemi haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mustafawi probeert naar een medespeler te passen. Benjelloun is nu in balbezit. Benjelloun passt de bal in één keer door. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 1:0

12e minuut.
El Bouhouni geeft de bal voor. Inworp. El-Kadouri met een snelle inworp. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... Paal! Qassemi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 2:0

13e minuut.
El Bouhouni rent richting de bal. El Bouhouni passt de bal met de wreef. Ismaili speelt de bal door. Qassemi is nu in balbezit. Qassemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jomani speelt de bal door. Jelassi rent richting de bal. Jelassi geeft een hoge lob. Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassemi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Jelassi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Qassemi rent richting de bal. Fakhr-al-din rent richting de bal. Fakhr-al-din draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mustafawi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jomani is nu in balbezit. Jomani geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Badra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb KoLnA LiHa 40%, CODM CHaMKaRa 60%.
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 2:1

46e minuut.
Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra onderschept slim de pass. Mustafawi begaat een overtreding. Mustafawi krijgt een gele kaart. Badra raakt geblesseerd tijdens het duel. Macharaoui met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Benjelloun geeft een lange en hoge pass. Badra is nu in balbezit. Mustafawi begaat een overtreding. Mustafawi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Bouhouni met een snelle inworp. Benjelloun is nu in balbezit. Benjelloun met een sublieme pass. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 2:2

82e minuut.
Ismaili passt de bal met de wreef. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi met een sublieme pass. Qassemi is nu in balbezit. Qassemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb KoLnA LiHa 40%, CODM CHaMKaRa 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb KoLnA LiHa 45%, CODM CHaMKaRa 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb KoLnA LiHa 62%, CODM CHaMKaRa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jomani neemt zijn aanloop. Drafat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 2:3
---
Qassemi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Farahi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 3:3
---
Badra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Drafat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Fakhr-al-din legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 4:3
---
Bouhouni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 4:4
---
Wahib legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 5:4
---
Benjelloun kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Ismaili zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Farahi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Macharaoui neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 5:5
---
El-Kadouri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Reis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drafat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. El-Akil neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - CODM CHaMKaRa 6:5
---