Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade De Von Dammi
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6801
K.S.K Lommel pepper
Normal Tactiek jo3223
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 55.4
average Schieten solid
average Passen formidable
average Verdedigen solid


2e minuut.
Bocanegra kopt de bal weg. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert passt de bal in één keer door. Kałek is nu in balbezit. Kałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Klungelig pakt Krzemiński de bal. Pilarz rent richting de bal. Pilarz geeft de bal voor. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:1

5e minuut.
Avdeev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zsíros de bal. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:2

8e minuut.
Sidwell met een sublieme pass. Book kopt de bal weg. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:3

10e minuut.
Pilarz met een sublieme pass. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev speelt de bal door. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:4

12e minuut.
Kałek probeert naar een medespeler te passen. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu passt de bal met de wreef. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Sidwell met een harde bal richting middenveld. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra draait met de bal, schiet en ... Sidwell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heyninck heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Avdeev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wollaert krijgt zijn hoofd ertegen. Zsíros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bocanegra geeft de bal voor. Kałek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Book bereikt de bal nog maar net als eerste. Book passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puslācis de bal. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bocanegra passt de bal in één keer door. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert passt de bal in één keer door. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heyninck heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bocanegra zal de hoekschop nemen. Boldurescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:5

21e minuut.
Daar is Wollaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałek rent richting de bal. Kałek passt de bal in één keer door. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra passt de bal met de wreef. Wollaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:6

24e minuut.
Ross rent richting de bal. Ross speelt de bal door. Stubiński rent richting de bal. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wollaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Puslācis de bal. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu schiet op doel. Sidwell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:7

27e minuut.
Avdeev met een snelle inworp. Book speelt de bal door. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:8

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Krzemiński de bal onder controle te krijgen. Inworp. Pilarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Book geeft de bal voor. Heyninck onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avdeev neemt de hoekschop. Wollaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boldurescu speelt de bal door. Kałek rent richting de bal. Kałek passt de bal in één keer door. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Avdeev geeft de bal voor. Bocanegra kopt de bal weg. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:9

44e minuut.
Avdeev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldurescu controleert de bal met de borst. Boldurescu geeft een lange en hoge pass. Wollaert heeft problemen om de bal te vangen. Wollaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 86%, pepper 14%.
K.S.K Lommel - pepper 0:10

46e minuut.
Wollaert passt de bal zonder na te denken. Avdeev is nu in balbezit. Avdeev met een sublieme pass. Kałek rent richting de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ... Sidwell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Turanoğlu met een sublieme pass. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev probeert naar een medespeler te passen. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Wollaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollaert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kałek de bal. Kałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:11

52e minuut.
Kałek probeert naar een medespeler te passen. Wollaert is nu in balbezit. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocanegra schiet op doel. Sidwell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Heyninck is nu in balbezit. Kałek verovert de bal door een tackle van achteren. Kałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Book passt de bal in één keer door. Avdeev rent richting de bal. Avdeev passt de bal met de wreef. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Wollaert de bal. Wollaert draait met de bal, schiet en ... Zsíros probeert de bal aan de voet te houden. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:12

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avdeev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Book is nu in balbezit. Book geeft de bal voor. Wollaert krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Boldurescu rent richting de bal. Avdeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeev passt de bal met de wreef. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel. Sidwell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Klungelig pakt Zsíros de bal. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek passt de bal met de wreef. Wollaert rent richting de bal. Wollaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Heyninck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Avdeev met de inworp. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kałek passt de bal met de wreef. Boldurescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldurescu passt de bal met de wreef. Wollaert rent richting de bal. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Avdeev met een snelle inworp. Book is nu in balbezit. Book passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bocanegra de bal. Bocanegra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Sidwell met een harde bal richting middenveld. Bocanegra kopt de bal weg. Daar is Wollaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bocanegra passt de bal in één keer door. Boldurescu heeft problemen om de bal te vangen. Kałek speelt de bal door. Wollaert heeft problemen om de bal te vangen. Wollaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wollaert kopt de bal weg. Kałek heeft problemen om de bal te vangen. Wollaert is nu in balbezit. Kałek is nu in balbezit. Kałek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sidwell met een harde bal richting middenveld. Bocanegra kopt de bal weg. Wollaert rent richting de bal. Wollaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Book met een sublieme pass. Avdeev is nu in balbezit. Avdeev passt de bal in één keer door. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Book kopt de bal weg. Daar is Wollaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wollaert passt de bal zonder na te denken. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ross rent richting de bal. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Puslācis rent richting de bal. Boldurescu verovert de bal door een tackle van achteren. Boldurescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:13

86e minuut.
Vreven passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avdeev met de inworp. Book is nu in balbezit. Book geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pilarz passt de bal in één keer door. Bocanegra is nu in balbezit. Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Kałek rent richting de bal. Kałek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Boldurescu passt de bal met de wreef. Kałek is nu in balbezit. Kałek passt de bal met de wreef. Wollaert is nu in balbezit. Wollaert draait met de bal, schiet en ... Sidwell bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.K Lommel - pepper 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.K Lommel 80%, pepper 20%.
K.S.K Lommel - pepper 0:14