Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir U21 Nigeria U21
442 EB Tactiek Kalu Uche
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen good


3e minuut.
Semghoun kopt de bal weg. Klungelig pakt Omodiagbe de bal. Laredj rent richting de bal. Laredj schiet op doel. Teberen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Nigeria U21 1:0

5e minuut.
Akabuogu rent richting de bal. Akabuogu geeft de bal voor. Eboh kopt de bal weg. Klungelig pakt Enyinnaya de bal. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap. Saadallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Akabuogu rent richting de bal. Kaddache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akabuogu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akabuogu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baita is nu in balbezit. Baita geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Saadallah probeert wanhopig de bal te grijpen. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al-Jazā’ir U21 - Nigeria U21 1:1

13e minuut.
Allam onderschept slim de pass. Allam geeft een lange en hoge pass. Igweokolo rent richting de bal. Igweokolo geeft een lange en hoge pass. Enyinnaya kopt de bal weg. Saadallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Baita rent richting de bal. Oudahmane onderschept slim de pass. Oudahmane met een sublieme pass. Semghoun rent richting de bal. Semghoun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teberen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Baita rent richting de bal. Baita speelt de bal door. Eboh met een sublieme pass. Enyinnaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Kaddache verovert de bal door een tackle van achteren. Chouih rent richting de bal. Chouih speelt de bal door. Laredj rent richting de bal. Laredj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saïdoun komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 50%, Nigeria U21 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
al-Jazā’ir U21 - Nigeria U21 1:1

46e minuut.
Aïn komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ould Zmirli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Ould Zmirli rent richting de bal. Ould Zmirli passt de bal zonder na te denken. Oudahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudahmane geeft een hoge lob. Teberen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Okpara geeft een lange en hoge pass. Rial kopt de bal weg. Semghoun rent richting de bal. Semghoun geeft een hoge lob. Saïdoun krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Yekini met een snelle inworp. Oudahmane is nu in balbezit. Okpara onderschept slim de pass. Okpara geeft een lange en hoge pass. Enyinnaya springt en kopt de bal. Saadallah bokst de bal weg. Eboh rent richting de bal. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Nigeria U21 1:2

71e minuut.
Boulmerka komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Saïdoun rent richting de bal. Yekini begaat een overtreding. Saïdoun raakt geblesseerd tijdens het duel. Oudahmane met een snel genomen vrije trap. Saïdoun kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalu komt het veld opgelopen. Eviparker komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Salami komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kalu passt de bal in één keer door. Okpara is nu in balbezit. Okpara met een sublieme pass. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Nigeria U21 1:3

86e minuut.
Eviparker speelt de bal door. Akabuogu speelt de bal door. Enyinnaya is nu in balbezit. Enyinnaya haalt uit met een fantastische trap. Boulmerka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

88e minuut.
Daar is Enyinnaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aïn is nu in balbezit. Eviparker is nu in balbezit. Eviparker passt de bal in één keer door. Okpara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 51%, Nigeria U21 49%.
al-Jazā’ir U21 - Nigeria U21 1:3