Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Il recinto degli oppressi
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7979
Poveri Diavoli S.S.C.CONDOR
2vs2 Tactiek 2 vs 2
56% Balbezit 44%
61% Spel op eigen helft 39%
28 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 41.4
excellent Schieten good
very good Passen formidable
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Pyskaty passt de bal met de wreef. Wolny rent richting de bal. Wolny passt de bal met de wreef. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Timev bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Dudás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 1:0

10e minuut.
Daar is Özüdoğru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özüdoğru speelt de bal door. Daar is Manca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 2:0

12e minuut.
Antonescu geeft een hoge lob. Manca rent richting de bal. Klungelig pakt Manca de bal. Manca schiet op doel. Dudás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 3:0

15e minuut.
Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Manca is nu in balbezit. Daar is Manca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manca draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dudás trapt de bal weg van het doel. Smart kopt de bal weg. Timev speelt de bal door. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca haalt uit met een fantastische trap. Dudás bokst de bal weg. Manca is nu in balbezit. Manca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 4:0

21e minuut.
Smart passt de bal met de wreef. Żurański rent richting de bal. Wolny verovert de bal door een tackle van achteren. Wolny haalt uit met een fantastische trap. Dudás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 5:0

23e minuut.
Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu passt de bal in één keer door. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca schiet op doel. Dudás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 6:0

26e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft de bal voor. Manca rent richting de bal. Manca heeft problemen om de bal te vangen. Manca haalt uit met een fantastische trap. Dudás bokst de bal weg. Manca rent richting de bal. Manca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 7:0

29e minuut.
Smart met een sublieme pass. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu geeft een hoge lob. Manca is nu in balbezit. Manca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 8:0

31e minuut.
Manca met een snelle inworp. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart onderschept slim de pass. Smart draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 8:1

34e minuut.
Aporti verovert de bal door een tackle van achteren. Aporti passt de bal in één keer door. Özüdoğru rent richting de bal. Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Smart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru met een sublieme pass. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Manca de bal. Manca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dudás trapt de bal weg van het doel. Inworp. Manca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Dudás bokst de bal weg. Dudás speelt de bal door. Manca speelt de bal door. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Dudás maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru met een sublieme pass. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca draait met de bal, schiet en ... Dudás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poveri Diavoli 55%, S.S.C.CONDOR 45%.
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 9:1

46e minuut.
Borbás komt het veld opgelopen. Randa komt het veld opgelopen. Bojin komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Smart met een sublieme pass. Żurański rent richting de bal. Żurański passt de bal met de wreef. Smart is nu in balbezit. Smart schiet op doel. Mandorlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart draait met de bal, schiet en ... Mandorlini probeert naar een medespeler te passen. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Manca met de inworp. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru probeert naar een medespeler te passen. Manca rent richting de bal. Manca schiet op doel. Dudás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manca rent richting de bal. Manca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Manca kopt de bal weg. Özüdoğru geeft een lange en hoge pass. Smart probeert de bal met de borst te controleren. Smart schiet op doel. Mandorlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 9:2

69e minuut.
Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu geeft de bal voor. Manca rent richting de bal. Manca draait met de bal, schiet en ... Dudás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 10:2

74e minuut.
Dunn geeft een lange en hoge pass. Blume probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özüdoğru de bal. Manca rent richting de bal. Manca haalt uit met een fantastische trap. Dudás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolny met de inworp. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca schiet op doel. Dudás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Smart passt de bal in één keer door. Randa is nu in balbezit. Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Manca is nu in balbezit. Manca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Żurański speelt de bal door. Dunn met een sublieme pass. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart haalt uit met een fantastische trap. Mandorlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 10:3

90e minuut.
Özüdoğru kopt de bal weg. Manca rent richting de bal. Smart begaat een overtreding. Smart krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poveri Diavoli 67%, S.S.C.CONDOR 33%.
Poveri Diavoli - S.S.C.CONDOR 10:3