Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MARIUS LACATUS
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8578
GLIKO UNIVERSITATEA CRAIOVA
concentrat Tactiek FORZA5.1
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 23
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten formidable
excellent Passen very good
solid Verdedigen formidable


1e minuut.
Yola is nu in balbezit. Machado rent richting de bal. Met opzet legt Miculescu zijn tegenspeler op de grond. Miculescu krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Machado raakt geblesseerd tijdens het duel. Machado met een snel genomen vrije trap. Cemre kopt de bal weg. Jónás met een sublieme pass. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jónás onderschept slim de pass. Jónás speelt de bal door. Cemre rent richting de bal. Cemre haalt uit met een fantastische trap. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:1

11e minuut.
Sunyovszky rent richting de bal. Sunyovszky geeft een hoge lob. Cemre probeert de bal met de borst te controleren. Cemre draait met de bal, schiet en ... Martinovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Paşcalău onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rothenbuhler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cemre krijgt zijn hoofd ertegen. Martinovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bâtă rent richting de bal. Ramalhete verovert de bal door een tackle van achteren. Ramalhete passt de bal met de wreef. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Paşcalău kopt de bal weg. Jónás geeft de bal voor. Machado kopt de bal weg. Cemre rent richting de bal. Cemre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
de Maere geeft een lange en hoge pass. Machado kopt de bal weg. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre schiet op doel. Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Jónás geeft een hoge lob. Vişinescu heeft problemen om de bal te vangen. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... Martinovici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Puchici de bal. Cemre is nu in balbezit. Jónás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónás geeft de bal voor. Klungelig pakt Vişinescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:3

35e minuut.
Cemre passt de bal zonder na te denken. Rothenbuhler rent richting de bal. Rothenbuhler met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tilincă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Maere speelt de bal door. Ayoroa speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. Martinovici bokst de bal weg.

43e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky geeft de bal voor. Machado kopt de bal weg. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchici. Cemre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cemre springt en kopt de bal. Martinovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 76%, UNIVERSITATEA CRAIOVA 24%.
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:3

46e minuut.
Ramselaar komt het veld opgelopen. Horvath komt het veld opgelopen. Corda komt het veld opgelopen. Popa komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Jónás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre onderschept slim de pass. Cemre haalt uit met een fantastische trap. Popa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:4

54e minuut.
Machado kopt de bal weg. Cemre is nu in balbezit. Horvath legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cemre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Machado legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:5

61e minuut.
Ramalhete passt de bal met de wreef. Sunyovszky geeft een hoge lob. Cemre is nu in balbezit. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. Popa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Paşcalău kopt de bal weg. Klungelig pakt Jónás de bal. Jónás geeft een lange en hoge pass. Cemre is nu in balbezit. Cemre haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Horvath de bal. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:6

70e minuut.
Jónás passt de bal met de wreef. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre is nu in balbezit. Cemre haalt uit met een fantastische trap. Horvath probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Horvath geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bâtă de bal. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky geeft een lange en hoge pass. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Paşcalău onderschept slim de pass. Rothenbuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corda krijgt een gele kaart. Rothenbuhler raakt geblesseerd tijdens het duel. Machado met een snel genomen vrije trap. Cemre is nu in balbezit. Cemre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rothenbuhler speelt de bal door. Jónás rent richting de bal. Jónás geeft de bal voor. Cemre is nu in balbezit. Cemre draait met de bal, schiet en ... Popa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cemre is nu in balbezit. Cemre draait met de bal, schiet en ... Popa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:7

89e minuut.
Ayoroa met de inworp. Corda is nu in balbezit. Rothenbuhler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rothenbuhler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 62%, UNIVERSITATEA CRAIOVA 38%.
GLIKO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:7