Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 22:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rayo Manya Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1499
Rayo Manya tricoplayeros
Amistoso Tactiek T4312Repe
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.8 gemiddelde waardering 58.4
weak Schieten very good
weak Passen excellent
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Medgyesi probeert naar een medespeler te passen. Burguez is nu in balbezit. Burguez passt de bal in één keer door. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo haalt uit met een fantastische trap. Quercini bokst de bal weg.

2e minuut.
Inworp. Sacía met de inworp. Bertone rent richting de bal. Bertone geeft de bal voor. Valdez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Laverde geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sacía zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bertone is nu in balbezit. Bertone geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Burguez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Catardo de bal. Burguez geeft een hoge lob. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bertone rent richting de bal. Bertone passt de bal met de wreef. Medgyesi geeft de bal voor. Sacía rent richting de bal. Sacía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Brachi passt de bal met de wreef. Burguez controleert de bal met de borst. Burguez geeft de bal voor. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez schiet op doel. De bal raakt de paal. Quercini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:1

20e minuut.
Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muczek onderschept slim de pass. Zagórny is nu in balbezit. Sacía onderschept slim de pass. Sacía schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cypisek is nu in balbezit. Burguez onderschept slim de pass. Burguez probeert naar een medespeler te passen. Catardo is nu in balbezit. Catardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cypisek heeft problemen om de bal te vangen. Bertone onderschept slim de pass. Bertone geeft de bal voor. Catardo rent richting de bal. Catardo haalt uit met een fantastische trap. Quercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pontet onderschept slim de pass. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertone geeft een hoge lob. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Quercini met een harde bal richting middenveld. Bertone kopt de bal weg. Zagórny is nu in balbezit. Sacía onderschept slim de pass. Sacía draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Burguez geeft een hoge lob. Valdez kopt de bal weg. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Burguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burguez geeft een hoge lob. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. Quercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bertone is nu in balbezit. Bertone geeft de bal voor. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Quercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:2

36e minuut.
Valdez kopt de bal weg. Klungelig pakt Sacía de bal. Zagórny is nu in balbezit. Sacía onderschept slim de pass. Sacía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:3

38e minuut.
Klungelig pakt Burguez de bal. Burguez geeft een hoge lob. Zamarchi met een sublieme pass. Burguez geeft een lange en hoge pass. Valdez krijgt zijn hoofd ertegen. Quercini bokst de bal weg. Catardo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:4

40e minuut.
Quercini speelt de bal door. Burguez rent richting de bal. Burguez geeft een lange en hoge pass. Sacía rent richting de bal. Sacía haalt uit met een fantastische trap. Quercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Laverde geeft de bal voor. Burguez kopt de bal weg. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel. Quercini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:5

43e minuut.
Dorado passt de bal zonder na te denken. Bertone is nu in balbezit. Bertone geeft een hoge lob. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo schiet op doel. Quercini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Burguez rent richting de bal. Burguez geeft een hoge lob. Sacía is nu in balbezit. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cârstea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Manya 81%, tricoplayeros 19%.
Rayo Manya - tricoplayeros 0:5

51e minuut.
Mercado geeft een lange en hoge pass. Sacía kopt de bal weg. Catardo is nu in balbezit. Catardo schiet op doel. Quercini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Catardo is nu in balbezit. Catardo geeft een hoge lob. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:6

62e minuut.
Bertone kopt de bal weg. Zamarchi is nu in balbezit. Valdez onderschept slim de pass. Valdez draait met de bal, schiet en ... Quercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:7

64e minuut.
Laens kopt de bal weg. Burguez is nu in balbezit. Burguez geeft de bal voor. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Quercini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bertone onderschept slim de pass. Bertone geeft een hoge lob. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Burguez onderschept slim de pass. Burguez geeft de bal voor. Cârstea rent richting de bal. Sacía verovert de bal door een tackle van achteren. Sacía haalt uit met een fantastische trap. Quercini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:8

71e minuut.
Cypisek verovert de bal door een tackle van achteren. Burguez is nu in balbezit. Burguez passt de bal met de wreef. Sacía is nu in balbezit. Sacía schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Brachi rent richting de bal. Burguez onderschept slim de pass. Burguez passt de bal in één keer door. Catardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Catardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:9

75e minuut.
Yağcıoğlu speelt de bal door. Daar is Dorado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorado geeft een hoge lob. Catardo rent richting de bal. Catardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Catardo onderschept slim de pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacía is nu in balbezit. Sacía haalt uit met een fantastische trap. Quercini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Catardo rent richting de bal. Catardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:10

77e minuut.
Banussi met een sublieme pass. Valdez probeert de bal met de borst te controleren. Valdez passt de bal in één keer door. Catardo is nu in balbezit. Catardo draait met de bal, schiet en ... Quercini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Zagórny rent richting de bal. Burguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burguez geeft een hoge lob. Catardo is nu in balbezit. Catardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quercini met een harde bal richting middenveld. Bertone kopt de bal weg. Sacía rent richting de bal. Sacía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Muczek is nu in balbezit. Valdez onderschept slim de pass. Catardo is nu in balbezit. Catardo schiet op doel. Quercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:11

89e minuut.
Burguez is nu in balbezit. Burguez passt de bal in één keer door. Catardo is nu in balbezit. Catardo haalt uit met een fantastische trap. Quercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Manya - tricoplayeros 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Manya 76%, tricoplayeros 24%.
Rayo Manya - tricoplayeros 0:12