Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ADOLF Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1640
Walka Zabrze F.C. Kolonia
miazga Tactiek Towarzyskie
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 32.9
very good Schieten poor
very good Passen adequate
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Barclay geeft de bal voor. Vargas rent richting de bal. Vargas speelt de bal door. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Barclay probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rapelli neemt de hoekschop. Szmit is nu in balbezit. Szmit schiet op doel. Rodríguez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camarena rent richting de bal. Camarena draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Meleandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacino is nu in balbezit. Rapelli speelt de bal door. Szmit is nu in balbezit. Szmit schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rapelli met een sublieme pass. Szmit rent richting de bal. Szmit passt de bal met de wreef. Camarena rent richting de bal. Camarena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kolendarić is nu in balbezit. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa passt de bal in één keer door. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pacino kopt de bal weg. Daar is Camarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena passt de bal in één keer door. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - F.C. Kolonia 1:0

14e minuut.
Vitomir met een sublieme pass. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński passt de bal met de wreef. Camarena is nu in balbezit. Camarena draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez bokst de bal weg. Rodríguez Álvarez speelt de bal door. Dejko probeert de bal met de borst te controleren. Rapelli probeert naar een medespeler te passen. Camarena is nu in balbezit. Camarena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Oltean geeft een lange en hoge pass. Kolendarić is nu in balbezit. Camarena is nu in balbezit. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Daar is Vitomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitomir geeft de bal voor. Daar is Obraniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmit rent richting de bal. Szmit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Vargas met een snelle inworp. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić met een sublieme pass. Camarena is nu in balbezit. Camarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - F.C. Kolonia 2:0

26e minuut.
Głąbiński heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński geeft een lange en hoge pass. Szmit is nu in balbezit. Szmit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Grycki met een snelle inworp. Vargas speelt de bal door. Kolendarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir geeft de bal voor. Camarena is nu in balbezit. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Głąbiński heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński geeft een lange en hoge pass. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - F.C. Kolonia 3:0

43e minuut.
Pacino probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Kolendarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendarić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 18%, F.C. Kolonia 82%.
Walka Zabrze - F.C. Kolonia 3:0

51e minuut.
Rapelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelli passt de bal met de wreef. Barclay onderschept slim de pass. Kolendarić rent richting de bal. Kolendarić haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Pintilei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolendarić is nu in balbezit. Kolendarić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacino speelt de bal door. Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Camarena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pacino verovert de bal door een tackle van achteren. Pacino speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas geeft een lange en hoge pass. Szmit krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Kolendarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendarić passt de bal zonder na te denken. Daar is Camarena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarena draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - F.C. Kolonia 4:0

72e minuut.
Inworp. Vargas met een snelle inworp. Daar is Kolendarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolendarić schiet op doel. Pintilei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - F.C. Kolonia 5:0

77e minuut.
Szmit kopt de bal weg. Daar is Barclay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmit is nu in balbezit. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Barclay probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarena schiet op doel. Rodríguez Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - F.C. Kolonia 6:0

78e minuut.
De la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Meleandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleandra passt de bal met de wreef. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapelli rent richting de bal. Rapelli passt de bal in één keer door. Camarena rent richting de bal. Camarena draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Barclay de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rapelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmit schiet op doel. Rodríguez Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 29%, F.C. Kolonia 71%.
Walka Zabrze - F.C. Kolonia 6:0