Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Mágico Viera
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10318
Las Palmas U.D. Crumor C.F.
XenoVerse Tactiek 412-extD-2p
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
40.4 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten very good
good Passen solid
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Štross is nu in balbezit. Štross geeft een hoge lob. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Eriksen onderschept slim de pass. Štross maakt een afschuwelijke overtreding. Eriksen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pérez Alvite met een snel genomen vrije trap. Mosna is nu in balbezit. Mosna haalt uit met een fantastische trap. Finster probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Štross rent richting de bal. Štross geeft de bal voor. Klarin is nu in balbezit. Klarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Crumor C.F. 0:1

31e minuut.
Mosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mosna raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruz Fernández neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Palmas U.D. - Crumor C.F. 1:1

34e minuut.
Engel probeert naar een medespeler te passen. Germán rent richting de bal. Germán probeert naar een medespeler te passen. Garrido is nu in balbezit. Garrido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Buitenspel voor Garrido. Goede buitenspelval van de verdediging. Pérez Alvite neemt vlug de vrije trap. Mosna rent richting de bal. Mosna draait met de bal, schiet en ... Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Palmas U.D. - Crumor C.F. 2:1

45e minuut.
Germán is nu in balbezit. Germán speelt de bal door. Štross is nu in balbezit. Štross haalt uit met een fantastische trap. Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Palmas U.D. 43%, Crumor C.F. 57%.
Las Palmas U.D. - Crumor C.F. 2:1

46e minuut.
Engel is nu in balbezit. Klarin is nu in balbezit. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin verovert de bal door een tackle van achteren. Klarin draait met de bal, schiet en ... Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo passt de bal met de wreef. Butea heeft problemen om de bal te vangen. Cruz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Germán rent richting de bal. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu geeft een hoge lob. Mosna rent richting de bal. Mosna schiet op doel. Finster bokst de bal weg.

66e minuut.
Germán met de inworp. Soriano rent richting de bal. Štross verovert de bal door een tackle van achteren. Štross geeft de bal voor. Klarin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mosna maakt een snoekduik en kopt de bal. Finster met een sublieme pass. Garrido kopt de bal weg. Klarin rent richting de bal. Klarin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
de Los Ríos probeert naar een medespeler te passen. Klarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klarin passt de bal in één keer door. Garrido rent richting de bal. Garrido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Eriksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán is nu in balbezit. Germán geeft de bal voor. Klarin rent richting de bal. Klarin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eriksen geeft een lange en hoge pass. Mosna is nu in balbezit. Mosna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pérez Checa de bal. Pérez Checa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Palmas U.D. 49%, Crumor C.F. 51%.
Las Palmas U.D. - Crumor C.F. 2:1