Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: LuxMachina Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4569
LuxMachina TNT Dragon Tornado Club
Obrona Bok Tactiek BEZPIEKA
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 43.6
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Hariga speelt de bal door. Kulawik rent richting de bal. Kulawik schiet op doel. Graf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montero met een snelle inworp. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay haalt uit met een fantastische trap. Graf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özaltay met een snelle inworp. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Marszałek met een sublieme pass. Rotaru met een sublieme pass. Restilla met een sublieme pass. Montero rent richting de bal. Montero haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Inworp. Hariga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montero is nu in balbezit. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero draait met de bal, schiet en ... Ulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Hariga met de inworp. Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszałek haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ulanowski trapt de bal weg. Inworp. Marszałek met een snelle inworp. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay draait met de bal, schiet en ... Graf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Montero met de inworp. Özaltay is nu in balbezit. Özaltay haalt uit met een fantastische trap. Graf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 39%, TNT Dragon Tornado Club 61%.
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 2:0

46e minuut.
Falsetti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kospić komt het veld opgelopen. Ferling komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hariga passt de bal zonder na te denken. Kulawik rent richting de bal. Klungelig pakt Kulawik de bal. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. Ferling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Montero is nu in balbezit. Kulawik verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kulawik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawik schiet op doel. Ferling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 3:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ulanowski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Özaltay de bal. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Skosogorienko geeft een hoge lob. Inworp. Marszałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariga rent richting de bal. Hariga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferling speelt de bal door. Dylewski rent richting de bal. Dylewski geeft een hoge lob. Montero is nu in balbezit. Montero schiet op doel. Ulanowski bokst de bal weg. Montero rent richting de bal. Montero draait met de bal, schiet en ... Ulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 3:1

70e minuut.
Ferling geeft de bal voor. Hariga rent richting de bal. Montero onderschept slim de pass. Montero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 3:2

71e minuut.
Hariga speelt de bal door. Kulawik is nu in balbezit. Kulawik schiet op doel. Ferling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 4:2

75e minuut.
Ulanowski met een sublieme pass. Inworp. Montero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariga rent richting de bal. Hariga draait met de bal, schiet en ... Ferling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Restilla met een sublieme pass. Daar is Marszałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Restilla is nu in balbezit. Klungelig pakt Restilla de bal. Restilla haalt uit met een fantastische trap. Ulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Restilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Restilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Restilla met de inworp. Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Özaltay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özaltay draait met de bal, schiet en ... Ferling bokst de bal weg. Özaltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 5:2

88e minuut.
Montero is nu in balbezit. Ulanowski onderschept slim de pass. Ulanowski geeft een lange en hoge pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LuxMachina 54%, TNT Dragon Tornado Club 46%.
LuxMachina - TNT Dragon Tornado Club 5:2