Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ☆ Ô Diên Thành ☆
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5938
☆Vạn Xuân FC☆ ArsenalVN
532NEW Tactiek D3
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Minh Vũ is nu in balbezit. Met opzet legt Könyves zijn tegenspeler op de grond. Minh Vũ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Vũ met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Boruciak de bal. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. Berecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - ArsenalVN 0:1

14e minuut.
Hải Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Dương geeft een hoge lob. Hồng Đức kopt de bal weg. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức springt en kopt de bal. Hanganu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Gelder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
☆Vạn Xuân FC☆ - ArsenalVN 1:1

16e minuut.
Mai Hoàng is nu in balbezit. Ðức Trí met een sublieme pass. Phúc Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. van Gelder verovert de bal door een tackle van achteren. van Gelder schiet op doel. Hanganu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Xuân Thái speelt de bal door. Hồng Đức is nu in balbezit. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda geeft de bal voor. van Gelder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - ArsenalVN 2:1

21e minuut.
Mai Hoàng passt de bal in één keer door. Hồng Đức rent richting de bal. Việt Khoa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hồng Đức raakt geblesseerd tijdens het duel. Hồng Đức neemt de penalty, wat een uithaal! Hanganu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Viertaler speelt de bal door. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda passt de bal met de wreef. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Könyves met de inworp. van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder draait met de bal, schiet en ... Hanganu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - ArsenalVN 3:1

35e minuut.
Gia Hòa geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức kopt de bal weg. Könyves speelt de bal door. Daar is van Gelder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gelder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Hòa geeft de bal voor. van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 45%, ArsenalVN 55%.
☆Vạn Xuân FC☆ - ArsenalVN 3:1

46e minuut.
Mai Hoàng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Falak komt het veld opgelopen. Thái Duy komt het veld opgelopen. Kejklíř komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Trí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thái Duy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hiếu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hồng Đức is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hồng Đức legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Hanganu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Xuân Thái rent richting de bal. Xuân Thái geeft een hoge lob. Trọng Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Viertaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kejklíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Vũ schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minh Vũ krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Falak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falak passt de bal zonder na te denken. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft de bal voor. van Gelder maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Könyves speelt de bal door. van Gelder is nu in balbezit. Việt Khoa begaat een overtreding. van Gelder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Könyves komt bij de bal en schiet. Hanganu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Thái Duy rent richting de bal. Thái Duy geeft een hoge lob. Daar is Trọng Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Könyves geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thành Vinh de bal. van Gelder rent richting de bal. van Gelder haalt uit met een fantastische trap. Hanganu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - ArsenalVN 4:1

80e minuut.
Viertaler verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Thái Duy de bal. Thái Duy speelt de bal door. Kiên Cường rent richting de bal. Kiên Cường draait met de bal, schiet en ... Berecz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda passt de bal in één keer door. Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
☆Vạn Xuân FC☆ - ArsenalVN 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☆Vạn Xuân FC☆ 29%, ArsenalVN 71%.
☆Vạn Xuân FC☆ - ArsenalVN 5:1