Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gazo Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7474
Gazo Team FK Sezimovo Ústí
532 modificato Tactiek okop
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.5 gemiddelde waardering 62.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


16e minuut.
Omáčka is nu in balbezit. Panić is nu in balbezit. Panić passt de bal in één keer door. Rácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz schiet op doel. Fingr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Welc probeert naar een medespeler te passen. Panić rent richting de bal. Panić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rácz de bal. Rácz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Drahorád kopt de bal weg. Švadlena bereikt de bal nog maar net als eerste. Piza bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena onderschept slim de pass. Švadlena haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - FK Sezimovo Ústí 0:1

37e minuut.
Trung Hồng passt de bal zonder na te denken. Panić bereikt de bal nog maar net als eerste. Panić passt de bal in één keer door. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Cattaneo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tujka zal de hoekschop nemen. Švadlena maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Teodorovici is nu in balbezit. Komárek begaat een overtreding. Teodorovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Welc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rácz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gazo Team - FK Sezimovo Ústí 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 56%, FK Sezimovo Ústí 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gazo Team - FK Sezimovo Ústí 1:1

46e minuut.
Švadlena passt de bal in één keer door. Omáčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz verovert de bal door een tackle van achteren. Rácz draait met de bal, schiet en ... Fingr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hruštička met de inworp. Piza is nu in balbezit. Štigler verovert de bal door een tackle van achteren. Štigler geeft de bal voor. Drahorád springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cañizales is nu in balbezit. Cañizales geeft een lange en hoge pass. Rácz rent richting de bal. Rácz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Špírek de bal onder controle te krijgen. Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Panić de bal. Omáčka is nu in balbezit. Omáčka geeft een lange en hoge pass. Drahorád rent richting de bal. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Cattaneo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - FK Sezimovo Ústí 1:2

64e minuut.
Ťukal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Švadlena kopt de bal weg. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Welc geeft de bal voor. Teodorovici maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Omáčka de bal. Rácz is nu in balbezit. Rácz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tujka onderschept slim de pass. Czarnotta verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnotta geeft een hoge lob. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Welc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Panić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panić probeert naar een medespeler te passen. Rácz is nu in balbezit. Rácz draait met de bal, schiet en ... Fingr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Omáčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Omáčka geeft de bal voor. Hruštička probeert naar een medespeler te passen. Drahorád rent richting de bal. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Cattaneo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 43%, FK Sezimovo Ústí 57%.
Gazo Team - FK Sezimovo Ústí 1:2