Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsemen of the Apocalypse Arrubium Măcin
5-3-2 Tactiek 5-3-2
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
29.1 gemiddelde waardering 56.3
weak Schieten formidable
weak Passen excellent
weak Verdedigen excellent


5e minuut.
Uyanık draait met de bal, schiet en ... Srzentić met een sublieme pass. Nógrádi kopt de bal weg. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:1

9e minuut.
Kaufman met een sublieme pass. Lugo rent richting de bal. Uyanık onderschept slim de pass. Uyanık draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gușea kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roch zal de hoekschop nemen. Opatrný springt en kopt de bal. Srzentić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:2

13e minuut.
Olivos passt de bal zonder na te denken. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch probeert naar een medespeler te passen. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Olivos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zolović komt het veld opgelopen. Kalatzopoulos met de inworp. Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović speelt de bal door. Góngora geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Srzentić bokst de bal weg. Uyanık krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Leja probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Srzentić bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja is nu in balbezit. Uyanık schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uyanık krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Zolović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Góngora is nu in balbezit. Góngora passt de bal in één keer door. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Kalatzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kalatzopoulos geeft de bal voor. Klungelig pakt Kisleravièius de bal. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palfinger met een snelle inworp. Zolović rent richting de bal. Zolović geeft de bal voor. Uyanık maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Góngora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zolović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Horvăţ de bal. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:3

31e minuut.
Roch geeft een hoge lob. Gușea kopt de bal weg. Duggan heeft problemen om de bal te vangen. Opatrný is nu in balbezit. Opatrný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:4

33e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian passt de bal met de wreef. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Uyanık is nu in balbezit. Lugo rent richting de bal. Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık schiet op doel. Srzentić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:5

37e minuut.
Leja bereikt de bal nog maar net als eerste. Leja geeft een hoge lob. Roch heeft problemen om de bal te vangen. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zolović probeert naar een medespeler te passen. Góngora geeft de bal voor. Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch geeft een lange en hoge pass. Opatrný springt en kopt de bal. Srzentić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 82%, Arrubium Măcin 18%.
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:5

48e minuut.
Luchian rent richting de bal. Luchian geeft de bal voor. Góngora rent richting de bal. Góngora draait met de bal, schiet en ... Paal! Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Opatrný rent richting de bal. Kaufman probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góngora met een snelle inworp. Klungelig pakt Zolović de bal. Zolović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Zolović rent richting de bal. Zolović speelt de bal door. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný schiet op doel. Srzentić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

58e minuut.
Gușea kopt de bal weg. Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović passt de bal zonder na te denken. Góngora geeft een lange en hoge pass. Uyanık maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Srzentić met een sublieme pass. Zolović kopt de bal weg. Opatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Srzentić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:6

62e minuut.
Uyanık passt de bal in één keer door. Roch rent richting de bal. Roch passt de bal zonder na te denken. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kaufman maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luchian kopt de bal weg. Góngora geeft een lange en hoge pass. Roch is nu in balbezit. Roch schiet op doel. Srzentić bokst de bal weg. Kaufman bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný onderschept slim de pass. Opatrný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:7

68e minuut.
Zolović verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal in één keer door. Roch rent richting de bal. Roch schiet op doel. Srzentić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal zonder na te denken. Opatrný rent richting de bal. Opatrný draait met de bal, schiet en ... Srzentić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:8

75e minuut.
Nógrádi passt de bal met de wreef. Lugo met een sublieme pass. Kaufman bereikt de bal nog maar net als eerste. Opatrný onderschept slim de pass. Opatrný haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kalatzopoulos rent richting de bal. Kalatzopoulos geeft een hoge lob. Uyanık rent richting de bal. Uyanık schiet op doel. Srzentić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:9

86e minuut.
Leja kopt de bal weg. Roch kan de bal niet met de borst controleren. Roch probeert naar een medespeler te passen. Uyanık rent richting de bal. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zolović is nu in balbezit. Zolović geeft een lange en hoge pass. Roch kopt de bal weg. Uyanık rent richting de bal. Uyanık draait met de bal, schiet en ... Srzentić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Srzentić niet meer kan verder spelen. Copos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 87%, Arrubium Măcin 13%.
Horsemen of the Apocalypse - Arrubium Măcin 0:9