Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Plzeň Devils Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7213
Plzeň Devils FC Chelsea Kokory
424 Tactiek LM 5def R
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 55.7
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen solid


15e minuut.
Życki verovert de bal door een tackle van achteren. Życki met een sublieme pass. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa draait met de bal, schiet en ... Giszka onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rozmara neemt de hoekschop. Alexa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Drak speelt de bal door. Klungelig pakt Giszka de bal. Życki onderschept slim de pass. Życki draait met de bal, schiet en ... Pieniążek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Chelsea Kokory 0:1

19e minuut.
Giszka onderschept slim de pass. Giszka probeert naar een medespeler te passen. Qiang met een sublieme pass. Życki is nu in balbezit. Życki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rozmara speelt de bal door. Resl speelt de bal door. Drak speelt de bal door. Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cavilhas met een sublieme pass. Qiang heeft problemen om de bal te vangen. Qiang geeft een lange en hoge pass. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić haalt uit met een fantastische trap. Stańkowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Życki rent richting de bal. Życki passt de bal met de wreef. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda geeft een hoge lob. Alexa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rozmara passt de bal in één keer door. Życki bereikt de bal nog maar net als eerste. Życki speelt de bal door. Alexa rent richting de bal. Alexa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plzeň Devils 52%, FC Chelsea Kokory 48%.
Plzeň Devils - FC Chelsea Kokory 0:1

57e minuut.
Jurča geeft een lange en hoge pass. Peippo probeert de bal met de borst te controleren. Życki is nu in balbezit. Życki draait met de bal, schiet en ... Pieniążek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plzeň Devils - FC Chelsea Kokory 0:2

72e minuut.
Inworp. Stoparek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Alexa speelt de bal door. Herda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavilhas. Cavilhas krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ogar geeft een hoge lob. Resl kan de bal niet met de borst controleren. Pomice rent richting de bal. Pomice haalt uit met een fantastische trap. Stańkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Życki kopt de bal weg. Alexa heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Abigantus zijn tegenspeler op de grond. Alexa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rozmara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plzeň Devils 58%, FC Chelsea Kokory 42%.
Plzeň Devils - FC Chelsea Kokory 0:2