Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dead Bull Wien Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9807
Dead Bull Wien CHROBRY_1946
my442 Tactiek ATT-Training
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
64.2 gemiddelde waardering 69.4
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Jeffs met een sublieme pass. Zallinger is nu in balbezit. Zallinger speelt de bal door. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zallinger met de inworp. Morrison is nu in balbezit. Zeilinger onderschept slim de pass. Zeilinger schiet op doel. Diğmat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Manquilef geeft een lange en hoge pass. Inworp. Modzelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laportosa rent richting de bal. Laportosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Medeiros geeft een lange en hoge pass. Regoje kopt de bal weg. Clown is nu in balbezit. Clown heeft problemen om de bal te vangen. Clown schiet op doel. Hagemeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Manquilef geeft de bal voor. Medeiros kopt de bal weg. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Regoje is nu in balbezit. Regoje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bărnuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Bărnuţiu geeft een lange en hoge pass. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Toomingas onderschept slim de pass. Toomingas probeert naar een medespeler te passen. Clown rent richting de bal. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - CHROBRY_1946 0:1

44e minuut.
Manquilef onderschept slim de pass. Modzelewski onderschept slim de pass. Modzelewski passt de bal zonder na te denken. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa draait met de bal, schiet en ... Hagemeister bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Bull Wien 42%, CHROBRY_1946 58%.
Dead Bull Wien - CHROBRY_1946 0:1

46e minuut.
Šušnjić komt het veld opgelopen. Meißner komt het veld opgelopen. Von Gunten komt het veld opgelopen. Lauterburg komt het veld opgelopen. Malczyk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Christ met een sublieme pass. Zallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zallinger met een sublieme pass. Meißner is nu in balbezit. Meißner haalt uit met een fantastische trap. Diğmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Zallinger is nu in balbezit. Morrison legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zallinger raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Meißner neemt zijn aanloop. Diğmat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dead Bull Wien - CHROBRY_1946 1:1

62e minuut.
Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Romańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Habrock speelt de bal door. Lauterburg is nu in balbezit. Lauterburg haalt uit met een fantastische trap. Hagemeister bokst de bal weg.

74e minuut.
Christ neemt de hoekschop. Medeiros probeert de bal met de borst te controleren. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap. Meißner probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morrison met een sublieme pass. Báló controleert de bal met de borst. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Romańczuk probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Lauterburg met de inworp. Von Gunten bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Gunten draait met de bal, schiet en ... Hagemeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Von Gunten is nu in balbezit. Habrock rent richting de bal. Von Gunten onderschept slim de pass. Clown rent richting de bal. Clown draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Bull Wien - CHROBRY_1946 1:2

82e minuut.
Gottlieb geeft een lange en hoge pass. Predoiu rent richting de bal. Zeilinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zeilinger krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Clown rent richting de bal. Manquilef begaat een overtreding. Clown is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šušnjić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laportosa heeft problemen om de bal te vangen. Laportosa draait met de bal, schiet en ... Hagemeister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Bull Wien 40%, CHROBRY_1946 60%.
Dead Bull Wien - CHROBRY_1946 1:2