Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:10
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bar Mario Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5223
Bar Mario Sangiorgina AC
ripar alta Tactiek sreATT
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
34.3 gemiddelde waardering 49
average Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Mamute kopt de bal weg. Kawaler rent richting de bal. Szczególski begaat een overtreding. Szczególski krijgt een gele kaart. Kawaler moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kawaler kan niet meer verder spelen. Arruabarrena komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Mićko is nu in balbezit. Mićko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ulduz de bal. Mamute is nu in balbezit. Mamute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:1

12e minuut.
Siffre kopt de bal weg. Lobina heeft problemen om de bal te vangen. Ethemoğlu rent richting de bal. Ethemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:2

15e minuut.
Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz rent richting de bal. Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:3

16e minuut.
Mingardo met een snelle inworp. Plogmann heeft problemen om de bal te vangen. Plogmann probeert naar een medespeler te passen. Mingardo geeft een hoge lob. Mamute krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mingardo speelt de bal door. Szczególski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Arruabarrena ... Strafschop! Directe rode kaart, Arruabarrena moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arruabarrena schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szczególski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamute legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rammos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mingardo kopt de bal weg. Mamute rent richting de bal. Mamute passt de bal met de wreef. Ethemoğlu is nu in balbezit. Ethemoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mingardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Siffre de bal. Siffre passt de bal in één keer door. Ethemoğlu rent richting de bal. Ethemoğlu draait met de bal, schiet en ... Rammos bokst de bal weg.

31e minuut.
Ulduz geeft een hoge lob. Inworp. Szczególski met een snelle inworp. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:4

34e minuut.
Szczególski passt de bal in één keer door. Maleczek kan de bal niet met de borst controleren. Mamute is nu in balbezit. Mamute schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:5

35e minuut.
Portillo met een snelle inworp. Siffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Siffre speelt de bal door. Mamute is nu in balbezit. Mamute schiet op doel. Rammos bokst de bal weg.

36e minuut.
Siffre onderschept slim de pass. Siffre geeft een lange en hoge pass. Szczególski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczególski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:6

37e minuut.
Hernando met een sublieme pass. Bloquel is nu in balbezit. Bloquel passt de bal zonder na te denken. Szczególski is nu in balbezit. Szczególski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Maleczek geeft de bal voor. Caretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretto passt de bal in één keer door. Szczególski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczególski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 76%, Sangiorgina AC 24%.
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:6

52e minuut.
Plogmann rent richting de bal. Plogmann passt de bal in één keer door. Mamute probeert de bal aan de voet te houden. Ethemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ethemoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rammos met een harde bal richting middenveld. Mingardo kopt de bal weg. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:7

55e minuut.
Mingardo geeft een lange en hoge pass. Szczególski kopt de bal weg. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ... Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:8

57e minuut.
Mamute passt de bal zonder na te denken. Siffre geeft de bal voor. Szczególski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczególski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:9

59e minuut.
Mićko probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mingardo de bal onder controle te krijgen. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute draait met de bal, schiet en ... Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:10

64e minuut.
Mićko geeft een lange en hoge pass. Ethemoğlu rent richting de bal. Ethemoğlu passt de bal zonder na te denken. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mingardo onderschept slim de pass. Mingardo speelt de bal door. Szczególski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczególski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:11

68e minuut.
Lobina geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mingardo met de inworp. Szczególski is nu in balbezit. Szczególski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mamute springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:12

74e minuut.
Szczególski passt de bal met de wreef. Daar is Mamute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute onderschept slim de pass. Ethemoğlu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft een hoge lob. Szczególski rent richting de bal. Szczególski draait met de bal, schiet en ... Rammos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:13

81e minuut.
Mingardo onderschept slim de pass. Mingardo speelt de bal door. Szczególski is nu in balbezit. Szczególski schiet op doel. Rammos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:14

85e minuut.
Caretto geeft de bal voor. Mamute kopt de bal weg. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczególski rent richting de bal. Szczególski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ethemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ethemoğlu passt de bal in één keer door. Ulduz rent richting de bal. Mamute onderschept slim de pass. Mamute haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 67%, Sangiorgina AC 33%.
Bar Mario - Sangiorgina AC 0:14