Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: buddie Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8252
buddie HFC Haarlem
jos Tactiek Jos
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 44
average Schieten good
good Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bronskowski met een sublieme pass. Inworp. Veltman met de inworp. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... Strijbosch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Veltman met de inworp. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski heeft problemen om de bal te vangen. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:1

16e minuut.
Boomsma met een sublieme pass. Dijk is nu in balbezit. Dijk geeft een hoge lob. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:2

18e minuut.
Veltman speelt de bal door. Boomsma speelt de bal door. Daar is Thomée, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomée schiet op doel. Obeadă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 1:2

21e minuut.
van de Korput speelt de bal door. Inworp. Veltman met een snelle inworp. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 1:3

24e minuut.
van der Wal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Veltman de bal. Bronskowski onderschept slim de pass. Bronskowski schiet op doel. Strijbosch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 1:4

26e minuut.
Veltman probeert naar een medespeler te passen. Boomsma rent richting de bal. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma onderschept slim de pass. Boomsma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Obeadă probeert wanhopig de bal te grijpen. Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Pluijmen de bal. Hahn verovert de bal door een tackle van achteren. Bronskowski kan de bal niet met de borst controleren. Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 2:4

33e minuut.
Veltman is nu in balbezit. Bronskowski onderschept slim de pass. Bronskowski geeft een lange en hoge pass. van de Korput is nu in balbezit. van de Korput schiet op doel. Strijbosch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van de Korput rent richting de bal. van de Korput met een sublieme pass. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 2:5

37e minuut.
Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Veltman de bal. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. Strijbosch bokst de bal weg.

42e minuut.
van der Wal geeft een lange en hoge pass. Veltman rent richting de bal. Klungelig pakt Veltman de bal. Veltman schiet op doel. Obeadă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 56%, HFC Haarlem 44%.
buddie - HFC Haarlem 2:5

47e minuut.
Šehović met een sublieme pass. Inworp. Veltman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... Strijbosch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski schiet op doel. Strijbosch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Strijbosch trapt de bal weg. Veltman is nu in balbezit. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Obeadă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 3:5

52e minuut.
Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... Kist controleert de bal met de borst. Kist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 4:5

55e minuut.
Bronskowski met een sublieme pass. Pluijmen is nu in balbezit. Pluijmen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veltman met een snelle inworp. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 4:6

68e minuut.
Bronskowski onderschept slim de pass. Bronskowski passt de bal zonder na te denken. Piseri bereikt de bal nog maar net als eerste. Piseri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Tok de bal. Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Marsman verovert de bal door een tackle van achteren. Papetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Papetti schiet op doel. Strijbosch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Veltman met de inworp. Bronskowski rent richting de bal. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bronskowski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veltman met de inworp. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Daar is Dijk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma passt de bal zonder na te denken. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 48%, HFC Haarlem 52%.
buddie - HFC Haarlem 4:6