Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-11 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La jaula en llamas
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7250
FURIA OSCURA Naranjito F.C
cucudo Tactiek tu433
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
58 gemiddelde waardering 44.8
formidable Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Barda passt de bal zonder na te denken. Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Lizardi Etxeberría geeft de bal voor. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Balint is nu in balbezit. Balint passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Tafani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Naranjito F.C 1:0

17e minuut.
Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng passt de bal met de wreef. Balint rent richting de bal. Balint schiet op doel. Tafani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Lizardi Etxeberría controleert de bal met de borst. Harangi is nu in balbezit. Met opzet legt Lizardi Etxeberría zijn tegenspeler op de grond. Lizardi Etxeberría krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Barda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barda passt de bal in één keer door. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Tafani bokst de bal weg.

25e minuut.
Grecu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Castagnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Tafani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Naranjito F.C 2:0

34e minuut.
Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng met een sublieme pass. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint is nu in balbezit. Balint draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lizardi Etxeberría met een snelle inworp. Barda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castagnoli. Castagnoli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 31%, Naranjito F.C 69%.
FURIA OSCURA - Naranjito F.C 2:0

50e minuut.
Inworp. Salif Keita komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vorm bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilla onderschept slim de pass. Movilla passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Tafani trapt de bal weg van het doel. Guðbergson kopt de bal weg. Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mon probeert de bal met de borst te controleren. Mon geeft de bal voor. Lizardi Etxeberría kopt de bal weg. Balint probeert de bal met de borst te controleren. Balint schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Naranjito F.C 3:0

55e minuut.
Vorm passt de bal zonder na te denken. Savage is nu in balbezit. Savage geeft de bal voor. Bertaina rent richting de bal. Bertaina schiet op doel. Doreste bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizardi Etxeberría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barda geeft een hoge lob. Balint maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Barda rent richting de bal. Barda geeft een lange en hoge pass. Balint is nu in balbezit. Balint draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Naranjito F.C 4:0

65e minuut.
Anh Hưng is nu in balbezit. Tafani probeert naar een medespeler te passen. Laguna geeft een lange en hoge pass. Balint rent richting de bal. Balint haalt uit met een fantastische trap. Tafani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Naranjito F.C 5:0

66e minuut.
Kostkiewicz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Barda kopt de bal weg. Klungelig pakt Indrani de bal. Laguna rent richting de bal. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mon verovert de bal door een tackle van achteren. Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Castagnoli maakt een afschuwelijke overtreding. Castagnoli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lizardi Etxeberría wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lizardi Etxeberría zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertaina met een snelle inworp. Vorm probeert naar een medespeler te passen. Lizardi Etxeberría rent richting de bal. Lizardi Etxeberría geeft een hoge lob. Tafani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çalışkan is nu in balbezit. Anh Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURIA OSCURA - Naranjito F.C 6:0

75e minuut.
Harangi geeft de bal voor. Bertaina rent richting de bal. Grecu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grecu krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Lizardi Etxeberría de bal. Harangi rent richting de bal. Harangi geeft een lange en hoge pass. Kostkiewicz is nu in balbezit. Kostkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Mon de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balint is nu in balbezit. Balint draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Guðbergson geeft de bal voor. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Balint rent richting de bal. Balint haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURIA OSCURA 33%, Naranjito F.C 67%.
FURIA OSCURA - Naranjito F.C 6:0