Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 18:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: steagu rosu brasov Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5801
steagu rosu brasov FC INTERNATIONALE
boby3 Tactiek Dezertorii
60% Balbezit 40%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
70.1 gemiddelde waardering 50.2
brilliant Schieten formidable
formidable Passen adequate
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Klepka met een sublieme pass. Chí Thành probeert naar een medespeler te passen. Alexa is nu in balbezit. Moder onderschept slim de pass. Moder haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Collange heeft problemen om de bal te vangen. Collange geeft een lange en hoge pass. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 1:0

16e minuut.
Seppi rent richting de bal. Collange onderschept slim de pass. Collange probeert naar een medespeler te passen. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dafinescu probeert naar een medespeler te passen. Minciună kopt de bal weg. Cişmaşu heeft problemen om de bal te vangen. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder haalt uit met een fantastische trap. Spiridon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Alexa is nu in balbezit. Alexa passt de bal met de wreef. Klepka is nu in balbezit. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 1:1

30e minuut.
Coc kopt de bal weg. Daar is Chí Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inga rent richting de bal. Inga draait met de bal, schiet en ... Dafinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 1:2

37e minuut.
Rousák met een sublieme pass. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klepka. Coc raakt geblesseerd tijdens het duel. Coc komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 1:3

39e minuut.
Chí Thành met een sublieme pass. Seniw is nu in balbezit. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 2:3

43e minuut.
Kupcik passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea schiet op doel. Spiridon bokst de bal weg. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 45%, FC INTERNATIONALE 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 3:3

47e minuut.
Chí Thành passt de bal zonder na te denken. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft een lange en hoge pass. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel. Spiridon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Buitenspel voor Moder. Goede buitenspelval van de verdediging. Ielpo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Stănăşel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yonkov de bal onder controle te krijgen. Collange kopt de bal weg. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel. Spiridon bokst de bal weg.

65e minuut.
Rousák rent richting de bal. Rousák met een sublieme pass. Dumitrescu is nu in balbezit. Ielpo verovert de bal door een tackle van achteren. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Spiridon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ielpo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ielpo passt de bal in één keer door. Daar is Yonkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yonkov met een sublieme pass. Moder rent richting de bal. Moder schiet op doel. Spiridon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alexa heeft problemen om de bal te vangen. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 4:3

69e minuut.
Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder passt de bal met de wreef. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov geeft een hoge lob. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Spiridon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daar is Collange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collange geeft een lange en hoge pass. Cişmaşu speelt de bal door. Daar is Ielpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ielpo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Stănăşel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moder kopt de bal weg. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea draait met de bal, schiet en ... Spiridon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 5:3

87e minuut.
Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange geeft de bal voor. Moder kan de bal niet met de borst controleren. Moder geeft een hoge lob. Oprea maakt een snoekduik en kopt de bal. Spiridon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Roşca verovert de bal door een tackle van achteren. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga geeft de bal voor. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 34%, FC INTERNATIONALE 66%.
steagu rosu brasov - FC INTERNATIONALE 5:3