Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: aupalega Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1009
aupalega Chuck Norris FC
extremo Tactiek A-T-T-A-C-K
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 33.5
adequate Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Tsiamis rent richting de bal. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra speelt de bal door. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ingram verovert de bal door een tackle van achteren. Costello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra met een sublieme pass. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiamis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hill. Hill krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ingram bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingram passt de bal in één keer door. Hill speelt de bal door. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan draait met de bal, schiet en ... Bunghez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Strzelczyk kopt de bal weg. NeviIIe speelt de bal door. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
NeviIIe bereikt de bal nog maar net als eerste. NeviIIe geeft de bal voor. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Bunghez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aupalega - Chuck Norris FC 0:1

27e minuut.
Bunghez speelt de bal door. NeviIIe geeft een hoge lob. Daar is Poe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan haalt uit met een fantastische trap. Bunghez bokst de bal weg. Bunghez speelt de bal door. NeviIIe kopt de bal weg. Bernocchi heeft problemen om de bal te vangen. Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aupalega - Chuck Norris FC 0:2

40e minuut.
Jędrzejko heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejko passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fenton de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aupalega 57%, Chuck Norris FC 43%.
aupalega - Chuck Norris FC 0:2

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ioan neemt de hoekschop. Nadel kan de bal niet met de borst controleren. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa geeft een hoge lob. Nadel heeft problemen om de bal te vangen. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bernocchi is nu in balbezit. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra passt de bal met de wreef. Palladini rent richting de bal. Palladini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tsiamis is nu in balbezit. Tsiamis passt de bal zonder na te denken. Ioan rent richting de bal. Ioan draait met de bal, schiet en ... Bunghez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aupalega - Chuck Norris FC 0:3

86e minuut.
Bernocchi is nu in balbezit. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa geeft een lange en hoge pass. Ioan rent richting de bal. Ioan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aupalega - Chuck Norris FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aupalega 55%, Chuck Norris FC 45%.
aupalega - Chuck Norris FC 0:4